Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

MANİSASPOR 52.YILINI KUTLADI

1

SPOR 16.06.2017 18:40:39 1187 0
MANİSASPOR 52.YILINI KUTLADI

Peker Mahallesi İftar alanında başlayan ve yaklaşık 2 bin taraftarın katıldığı kutlamalara, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda devam edildi.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda bulunan havuzun etrafını saran taraftarlar, ellerindeki yüzlerce meşaleyi aynı anda yakarak, gökyüzünü aydınlattı. Daha sonra taraftarlar, Manisaspor marşları eşliğinde kuruluş yıldönümünü coşkuyla kutladı. Yakılan meşalelerden dolayı bazı taraftarlar zehirlenme tehlikesi ile karşı karşıya kaldı. Onların imdadına ise polis müdürleri yetişti.

 1965 Manisasporspor Taraftarlar Derneği Başkanı Adnan Çakıcı;
“Önümüzdeki yıl 53.yıldönümümüzü Hande yener ile kutlayacağız. Hande sakın 15 Haziran’ı başkalarına söz verme” Başkan Çakıcı bu sözlerin ardından taraftarlar tarafından omuzlara alınarak dakikalarca tur attı. Meşalelerin ateşlenmesine Fenerbahçe’nin eski yıldız futbolcusu Aygün Taşkıran’da büyük bir coşku ile eşlik etti.

Şehit Pilot Üsteğmen Okan Divrik Parkı'ndaki  iftara AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı İdris Avşar, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Songüler ve çok sayıda taraftar ile aileleri katıldı.

 1965 Manisaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı, kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederken, Manisaspor’a sahip çıkılması çağrısı yaptı.
 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: manisaspor-52-yilini-kutladi
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.