Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

MANİSA’NIN ‘YILDIZ’I PARLIYOR!

Manisa Yıldız Spor Kulübü Başkanı Erhan Yıldız, “Manisa Yıldız Spor Kulübü olarak dünü yaşayarak yarınlara yatırım yapıyoruz” dedi.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 13.04.2023 15:12:00 1814 0
MANİSA’NIN ‘YILDIZ’I PARLIYOR!

 

MANİSA’NIN ‘YILDIZ’I PARLIYOR!

Resmi olarak 2021 yılında kurulan ve farklı liglerde faaliyet gösteren, Manisa Yıldız Spor Kulübü 2.yaşını kutluyor.Nisan ayıyla birlikte ikinci yılını kutlayan Manisa Yıldız Spor Kulübü, Bölgesel Amatör Lig takımı, Süper Amatör Lig takımı ve altyapısıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Manisa Yıldız Spor Kulübü Başkanı Erhan Yıldız, “Manisa Yıldız Spor Kulübü olarak dünü yaşayarak yarınlara yatırım yapıyoruz” dedi.

Bu yıl ikinci yılını geride bırakan Manisa Yıldız Spor Kulübü, başarıdan başarıya koşmayı sürdürüyor. Kırmızı-siyahlı kulüp daha ilk yıllarında Manisa’nın lokomotif kulüpleri arasında yer almayı başardı. Bölgesel Amatör Lig takımı, Süper Amatör Lig takımı ve altyapısıyla dikkat çekmeyi başaran Manisa Yıldız Spor Kulübü, Türk futboluna hizmet etmeye devam ediyor.

MANİSA SANAYİ YILDIZ İLK SEZONUNDA FARK YARATTI

Bu yıl ilk kez katıldığı Bölgesel Amatör Lig’de Manisa Sanayi Yıldızspor ile zirveyi kovalayan ve yarışı hiçbir zaman bırakmayan kırmızı-siyahlılar, bitime bir hafta kala 45 puanla 4.sırada bulunuyor. Manisa temsilcisi Manisa Sanayi Yıldızspor geride kalan 25 maçta 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. 42 gol atan kırmızı-siyahlılar, kalesinde 32 gol gördü. Öte yandan Manisa Sanayi Yıldız hafta sonu Kartal maçıyla ligi tamamlayacak ve Play-Out’ta rakibini beklemeye geçecek.

YILDIZSPOR 45 FK’DAN SÜPER PERFORMANS

Manisa Yıldız Spor Kulübü bünyesinde faaliyet gösteren Süper Amatör Lig ekibi Yıldızspor 45 Futbol Kulübü ise bu sezon lige damga vuruyor. B Grubu’nu 42 puanla şampiyon tamamlayan ekip, şuan devam eden Play-Off maçlarında da 3’te 3 yapıp, Bölgesel Amatör Lige yükselmek adına önemli bir avantaj yakaladı. Yıldızspor 45 Futbol Kulübü hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kırkağaç Acar İdman Yurdu maçını kazandığı takdirde adını Bölgesel Amatör Lige yazdırmış olacak.

ALTYAPISI ÇIĞ GİBİ!

İkinci yılını geride bırakan Manisa Yıldız Spor Kulübü’nün altyapısına olan ilgi de son dönemde oldukça çok fazla. Kulüp Başkanlığını Erhan Yıldız’ın yaptığı takım, yatırım anlamında da adımlarını atmaya devam ediyor. Manisa’nın altyapı da lokomotif kulüpleri arasına girmeyi başaran kırmızı-siyahlı kulüpte, yaklaşık 300 sporcu, haftanın farklı günlerinde antrenmanlarını antrenörler eşliğinde gerçekleştiriyor. Son olarak U16 Ligi’nde Manisa Şampiyonu olan Yıldızspor 45 Futbol Kulübü, Türkiye Şampiyonasına katılma hakkı kazandı.

ERHAN YILDIZ: BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Manisa Yıldız Spor Kulübü Başkanı Erhan Yıldız, ikinci yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Başlangıçlar önemlidir. Bizde iki yıl önce böyle bir oluşuma girdik. Organizasyonlar ve işleyişler doğru kurgulanır ve iyi işletilirse sonuçlar elbette mükemmel olmaktadır. Şuan bunun gururunu yaşıyoruz. Çocuklarımızı futbol ile buluşturmanın yanı sıra üst yapılara doğru yetiştirmenin planlamasıyla hareket ediyoruz. Altyapımızdan bugüne kadar farklı takımlara birçok oyuncumuzu gönderdik. İki yıl önce başladığımız nokta ile geldiğimiz nokta arasında çok büyük farklar var. Büyük bir aileye büründük. Manisa Yıldız Spor Kulübü olarak dünü yaşayarak yarınlara yatırım yapıyoruz. Bu hedefte Manisa’nın ismini üst liglerde duyurmaya devam edeceğiz. Taraflı tarafsız herkesin sempatisini kazanan bir kulübüz” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: MANİSA’ ‘YILDIZ’ PARLIYOR!
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.