Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Manisalılar Vestel maratonu öncesinde Laleli yürüyüş parkında buluştu

Yürüyüşe katılanlara Yarı Maratonu Yarışı Koordinatörlüğünce forma ve kupa verildi

MANİSA -SPOR 12.08.2023 12:00:00 1187 0
Manisalılar Vestel maratonu öncesinde Laleli yürüyüş parkında buluştu

 

 

Vestel’in Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi iş birliğiyle düzenlediği “Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu” hazırlıkları laleli yürüyüş parkında sürdü. Yürüyüşe katılanlara Yarı Maratonu Yarışı Koordinatörlüğünce forma ve kupa verildi.

MARATONCULAR BU YILDA KOŞACAK

Vestel, bu yıl ikincisi düzenlenecek Vestel Manisa Yarı Maratonu öncesinde Manisalıları 'harekete geçirmek' için Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler Belediyesi ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi ile birlikte kentin popüler yürüyüş rotalarında yürüyüş etkinlikleri düzenlemeye başladı. İlk etkinlik Laleli Yürüyüş Parkı’nda gerçekleşti. Şirketin kurumsal koşu takımı Vestel Roadrunner Team'de katıldı.

VESTEL MARATON KOORDİNATÖRÜ KERPEL;
“16-17 EYLÜL’DEKİ MAROTON ŞENLİĞİNE HERKESİ BEKLİYORUZ”

Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu Yarışı Koordinatörü Mustafa Kemal Kerpel, bu yıl Vestel Manisa Yarı Maratonu’nun ikincisini 17 Eylül 2023 Pazar günü gerçekleştireceğini açıkladı. Mustafa Kemal Kerpel, maraton öncesi Vestel üretim üssü Vestel City'nin bulunduğu Manisa'da yerel halkı spor yapmaya teşvik etmek amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi, Şehzadeler Belediyesi ve Manisa Organize Sanayi Bölgesi ile ortaklaşa bir etkinlik serisi başlattıklarını ve ilkini düzenlediklerini ifade etti. Yürüyüş etkinliklerinin 27 Ağustos’a kadar kentin popüler yürüyüş rotalarında yapılacağını açıkladı, Manisalılara bu yürüyüşe davet etti. Yürüyüşler 13 Ağustos’ta Sümerpark’ta, 20 Ağustos’ta Kent Park’ta ve 27 Ağustos’ta ise Gençlik Parkı’nda gerçekleşecek. 
17 Eylül Pazar günü ikinci kez düzenlenecek maratona, Türkiye ve dünyanın farklı ülkelerinden sporcuların bu yıl da büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Vestel, kurulduğu Manisa şehrini “Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu” ile bir kez daha sporun cazibe merkezi haline getiriyor. 17 Eylül 2023 Pazar günü düzenlenecek maratonda ulusal ve uluslararası düzeyde profesyonel atletlerin yanı sıra atletizm sporunu seven, ilgi duyan herkes bir kez daha ipi göğüslemek için koşacak.
Uluslararası Vestel Manisa Yarı Maratonu 21 kilometrelik parkurda koşulacak. Ayrıca 10K, 10K Kurumsal ve bu yıl ilk kez eklenen 5 kilometrelik halk koşusu ile birlikte toplam 4 kategoride adımlar atılacak. Çocuk koşusu bu yıl da yarı maratondan bir gün önce, 16 Eylül Cumartesi günü miniklerin katılımıyla gerçekleşecek.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.