Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

MANİSALILAR SİYAH İNCİ’Yİ TERCİH EDİYOR

0

KÜLTÜR-SANAT 9.08.2018 16:23:26 5404 0
MANİSALILAR SİYAH İNCİ’Yİ TERCİH EDİYOR

Manisa’ya kazandırılan ferah bir mekan olan Siyah İnci İnci Garden Kır Düğünü ve Kahvaltı Salonu’na talep gün geçtikçe artıyor. Doğum günü partileri,düğün gibi tüm Çeşitli organizasyonların yapıldığı mekan hakkında işletme sahibi Yasin Korkmaz şunları söyledi. Şehrin doğayla bütünleştiği Siyah İnci Garden Kır Düğünü ve Kahvaltı Salonu & Bahçesi; geniş ve ferah alanı, iki katlı salonu, otoparkı, ücretsiz modern oyun alanıyla hizmetinizdeyiz. En güzel gününüzde veya iş toplantılarınızda üstlendiğimiz her organizasyonu sizi en mutlu edecek seviyede hazırlar; kendinizi evinizde gibi hissetmenizi sağlıyoruz. Bizim için başarı; sizin Siyah İnci’den mutlu ayrılmanızdır.Profesyonel ekibimizle birlikte kaliteli, hızlı, temiz, sağlıklı en iyi hizmeti vermek ve güler yüzlü ekibimizle sorumluluklarımızı yerine getirmek için her geçen gün daha çok çabalamaktayız. Şunu da eklemek isterim ki Semaverde çayımızı tatmadan geçmeyin Manisa’nın Yunusemre İlçesinde eski Muradiye yolu Yunusemre Alt Yapı Spor Tesisleri karşısında açtığımız mekânımıza  herkesi bekleriz’dedi Manisa’nın tanınan erkek ve kadın kuaförleri de Siyah İnci’yi tercih ettiklerini nezih ve doğa ile iç içe olan ortamda çeşitli kahvaltı,toplantı  ve organizasyonları gerçekleştirdiklerini belirttiler. Manisalı kuaförler müşterilerine  ve tüm Manisalılara bu nezih mekanı  tavsiye ettiklerini sözlerine eklediler.

CANAN SÜRGİT


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.