Manisalı sporcular, Oryantiring Türkiye Şampiyonası'na damga vurdu
Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Osman Bayraktar Sezonu Oryantiring Türkiye Şampiyonası'nda Manisalı sporcular, takım ve bireysel yarışmalarda büyük başarı elde etti.
Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Osman Bayraktar Sezonu Oryantiring Türkiye Şampiyonası'nda Manisalı sporcular, takım ve bireysel yarışmalarda büyük başarı elde etti.
Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Kastamonu'da yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Osman Bayraktar Sezonu Oryantiring Türkiye Şampiyonası'nda Manisa İl Karması, Yıldız Kızlar kategorisinde Türkiye birincisi oldu. Yıldız Erkekler ise şampiyonada Türkiye 2.’si oldu. Bireysel yarışmalarda da Yıldız Kızlarda Zeynep Sena Özkara Türkiye ikincisi olurken, Melike Korkmaz da Türkiye dördüncüsü oldu. Küçük Kız İl Karması ise Türkiye beşincisi oldu. Sporcuları tebrik eden Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, “Bu yıl Manisa olarak birçok branşta önemli başarılar elde ettik. Bunlardan biri de oryantiring branşıdır. Sporcularımızı ve başarıda emeği geçen antrenörlerimizi tebrik ediyorum" dedi.
Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Örnek Kan Bağışı Seferberliği
Turgutlu’da deve güreşleri heyecanı başlıyor
Güzelyurt’ta kanalizasyon hattı yenileniyor
Muradiye’ye ücretsiz sağlık merkezi açıldı
Manisa’da kaçak atığa karşı temizlik seferberliği
MCBÜ’ye sağlıklı yaşamda örnek iş yeri belgesi
Manisa’da ücretsiz dil ve konuşma terapisi başladı
Manisa’da 30 bin fidan toprakla buluşuyor
- Cuma 12.8 ° / 4.5 ° false
- Cumartesi 15.7 ° / 5 ° Güneşli
- Pazar 9.4 ° / 6.8 ° Orta kuvvetli yağmurlu


