Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

MANİSALI SİYASET VE İŞ İNSANLARI DOĞUM GÜNÜNDE BULUŞTU

Milli Yol Partisi Yunusemre İlçe Başkanı Hasan Çam ve yönetimi, şehzadeler ilçe teşkilatı yönetimi, iş insanları, sıvacı ailesinin arkadaşları ve çok sayıda davetli katıldı.

MANİSA-GENEL 6.12.2022 13:55:00 1409 0
MANİSALI SİYASET VE İŞ İNSANLARI DOĞUM GÜNÜNDE BULUŞTU

 

 

Manisa'nın tanınan ve başarılı iş insanı Rana Sıvacı'nın oğlu Aras Yekta Sıvacı için Manisa'da özel bir işletmede doğum günü düzenlendi. Doğum Gününe Milli Yol Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ali Uysal, Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek, İl kadın kolları başkanı Meltem Atila, Milli Yol Partisi Yunusemre İlçe Başkanı Hasan Çam ve yönetimi, şehzadeler ilçe teşkilatı yönetimi, iş insanları, sıvacı ailesinin arkadaşları ve çok sayıda davetli katıldı.

3 yaşına giren minik Aras Yekta Sıvacı'nın yaş günü için pasta kesildi ve davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Milli Yol Partisi Manisa İl Başkanı İlkay Şimşek kısa bir konuşma yaptı. Başkan Şimşek "Minik Aras Yekta Sıvacı'nın yaş gününü kutluyorum. Ömrü uzun ve sağlıklı olsun. Manisa'mızın sevilen esnaflarından Rana Sıvacı bizleri bu doğum günü etkinliğinde buluşturdu. Sıvacı ailesine teşekkür ediyorum. Bizler Milli Yol Partisi olarak Manisa'nın 17 ilçesindeki davet edildiğimiz etkinliklere katılıyoruz. Vatandaşımız ile bir arada oluyoruz. Vatandaşımızın sevinç ve üzüntülerini paylaşıyoruz. Etkinliğe katılan Milli Yol Partisi Genel Başkan Yardımcımız Ali Uysal, partimizin il ve ilçe teşkilatlarına teşekkür ediyorum" dedi.

İş insanı Rana Sıvacı ise tüm davetlilere teşekkür etti. Sıvacı" Oğlum Aras Yekta Sıvacı'nın bugün 3 yaş gününü kutluyoruz. Bizleri yalnız bırakmayan Milli Yol Partisi Genel Başkan Yardımcımız Ali Uysal, il ve ilçe başkanlarımıza Manisa'nın iş insanlarına teşekkür ederim" dedi.

 

Aras Yekta Sıvacı'nın babası Samet Sıvacı ise katılımın yoğun olduğunu yaş gününde kendilerini yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

 

 

 


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false
  • Cuma 22.2 ° / 12.3 ° Şiddetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.