MANİSALI ŞAİR VE EKİBİNDEN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve çevre illeride'de hissedilen 7,4 depremin ardından Manisalı şair Aytekin Karapaça ve kürecik tv genel müdürü kurduğu ekip ile deprem bölgesine giderek yardımda bulundu.

MANİSA-GENEL 13.02.2023 15:04:00 1573 0
MANİSALI ŞAİR VE EKİBİNDEN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM

 

 

6 Şubat'ta Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve tüm Türkiye'yi derinden sarsan 7,4 büyüklüğündeki depremin ardından, deprem olan bölgelere yardımlar yağdı. Daha öncede kitap satış gelirlerinin tümünü burslu öğrencilere bağışta bulunan Manisalı şair Aytekin Karapaça ve kürecik tv genel müdürü bu seferde kurduğu ekip ile deprem bölgesine giderek yardımda bulunup, evlerini 5 kişiye açtı.

Kurduğu ekiple birlikte yardımda bulunan Manisalı şair Aytekin Karapaça yaptığı açıklamada;

"Kürecik tv genel müdürü arkadaşım sayın Hüseyin Ergün ile birlikte deprem haberini aldığımız günden beri değerli dostlarımın teveccühü ile kendi aramızda bir ekip kurarak depremden etkilenen insanlara yardım kampanyası başlattık. Bizi tanıyan ve bize yakın olan insanların olan güveni ile baya maddi ve manevi yardım topladık. Depremin beşinci gününde topladığımız yardımlarla bölgeye ulaştık. Elimizden geldiğince yardımcı olacağız. İlk etapta İzmir'de 5 kişilik yer ayarladık. bir süre masraflarını tamamıyla biz karşılayacağız. İnsan olmak bunu gerektirir. Her hangi bir kurum veya kuruluş ile beraber değiliz, bizim yaptığımız insanî harekettir. Bu yaraları beraber saracağız kimse kendisini yalnız hisetmesin, bu ülke çok zor günlerden geçti evvelAllah hepsinin üstünden geldik. sırada bu depremin yaralarını sarmak var. Ben ve arkadaşlarım adına malatya ya destek için kollarını sıvayan değerli arkadaşlarıma ve insanlık için çıkarsız mücadele eden Güzel yürekleri insanlara teşekkür ediyorum. Bu ülke bizim hepimizin, Bir gün insanlık kazanacak ve siz değerli basın emekçilerine duyarlık gösterdiğiniz içinde teşekkür ederiz." Diye kaydetti.

 


 

Akhisar Belediyespor U14 Manisa Şampiyonu oldu

Turgutlu Belediyesi’nden kente estetik dokunuşlar

Turgutlu’da Okurluktan Yazarlığa Edebiyat Buluşması

Akhisar Belediyesi’nden 2 bin aileye Ramazan çeki

Yalçın Taşdemir, etkinlik sektörünün sıkıntılarını Mahmut Arıkan’a anlattı

Manisa Kahveciler Odası’nda yeni başkan Uğursalan

Gazeteciler Spil Dağı’nda stres attı

Başkan Hakan Şimşek’ten Ticaret Borsası’na ziyaret

  • Salı 3.4 ° / -3 ° Hafif dondurucu yağmurlu
  • Çarşamba 1.4 ° / 0.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 2.8 ° / -4.2 ° Hafif dondurucu yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.