Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Manisalı otizmli bireyler doğayla iç içe oldu, spor ve sanatla uğraştı

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Manisa Otistik Bireyler ve Engelsiz Aileler Derneği işbirliğiyle otizmli bireyler doğayla iç içe oldu, spor ve sanatla uğraştı.

MANİSA-GENEL 13.11.2023 12:59:00 1570 0
Manisalı  otizmli bireyler doğayla iç içe oldu, spor ve sanatla uğraştı

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Manisa Otistik Bireyler ve Engelsiz Aileler Derneği işbirliğiyle otizmli bireyler doğayla iç içe oldu, spor ve sanatla uğraştı. Manisa Kırkağaç’ta bulunan Gençlik Spor Bakanlığına bağlı Şehzadeler kampına Türkiye Otizm Meclisi üyelerinden 100 otizmli birey ve aileleri katıldı. Otizmli bireyler ve aileler kamp boyunca keyifli zaman geçirdi.

Manisa Otistik Bireyler ve Engelsiz Aileler Derneği başkanı Mahperi Serpil Dede, “Manisa Kırkağaç’ta GSB Şehzadeler kampında Türkiye Otizm meclisi üyelerinden 100 otizmli birey ve aileleri uzmanlarla Otizme multidisipliner uygulamaları da uyguladığımız otizm vaka yönetimi sanat terapisi uygulamaları ile work shopların da olduğu güzel bir kamp geçirdik. Başta Gençlik ve Spor Bakanlığımıza, Manisa Valiliğimize, Gençlik ve Spor İl Müdürüme, emeği ve yüreğe geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.