Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

MANİSALI GÖRSEL SANAT ÖĞRETMENLERİ OKULLARA YENİDEN HAYAT VERİYOR

Manisa’nın ve Ege Bölgesi’nin eski okulu olan 138 yıllık Manisa Lisesi’ne görsel sanatlar öğretmenleri renkli dokunuşlarla renk kattı.

MANİSA- EĞİTİM 11.05.2023 17:45:00 1182 0
MANİSALI GÖRSEL SANAT ÖĞRETMENLERİ OKULLARA YENİDEN HAYAT VERİYOR

 

 

Manisa’da görsel sanatlar öğretmenleri, “Renkli Dokunuşlar” ile okullara hayat veriyor, güzelleştiriyor. 

 

Manisa Lisesi pansiyonu yapılan estetik çalışmalarla daha da güzelleşti. 

Pansiyonda düzenlenen programa Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Müdürü Bayram Işık, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Fevzi Yüksel, Şehzadeler İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Okur katıldı.

Böylece proje kapsamında Sosyal Bilimler Lisesi, Cemal Ergün İlkokulu Matematik Atölyesi, Yunusemre İmam Hatip Anadolu Lisesi İngilizce Proje Koridoru ve Manisa Lisesi Pansiyonu tamamlandı.

Manisa İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, görsel sanatlar öğretmenlerine teşekkür etti. Dikici, “Burada hakikaten sizlere teşekkür ediyoruz. Gönüllü olarak yapılan bu çalışmalara ve gittiğimiz yerde gördüğümüz bu güzellikler sizlerin eseridir. Çok güzel çalışmalar yapıyorsunuz” dedi. 


Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Proje Koordinatörü Hatice Öğüt, okulları renkli dokunuşlarla güzelleştirmekten dolayı çok mutlu olduklarını kaydetti. 

Öğüt, “Renkli Dokunuşlar Projesi kapsamında bitirdiğimiz 4. Okulumuz oldu. Arada tablolar çalıştık. Sırada bekleyen okullarımız var. Gerçekten renkli dokunuşlar adının hakkını vererek güzel dokunuşlar sağlıyoruz” diye konuştu. 
Manisa Lisesi Müdürü Ziya Çiçek ise, öğretmenler adına Hatice Öğüt’e katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.