Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

MANİSALI GENÇ ÇOCUKLUK HAYALİNE 24 YAŞINDA KAVUŞTU

Manisa'da yaşayan 24 yaşındaki Fehmi Koçyiğit çocukluk hayali olan giyim mağazasını açtı.

MANİSA-SEÇİM 8.01.2024 11:32:00 1320 0
MANİSALI GENÇ ÇOCUKLUK HAYALİNE 24 YAŞINDA KAVUŞTU



Manisa'da yaşayan 24 yaşındaki Fehmi Koçyiğit çocukluk hayali olan giyim mağazasını açtı. 

 

13 yaşlarında giyinmeye  merak saran ve giyinmeyi seven Fehmi Koçyiğit tek hayali kendi giyim mağazasını açmak ve modayı yakından takip etmekti. 

Genç girişimci Fehmi Koçyiğit hayalini 24 yaşında gerçekleşti. Manisa'nın Şehzadeler ilçesine Fehmi Koçyiğit Moda isimli iş yerini  açtı. 
Açılış törenine  İyi Parti Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Op.Dr. Gürhan Özcan, İyi Parti  Şehzadeler Belediye Başkan Adayı Ahmet Karadağ, AK Parti Şehzadeler Belediye Başkan aday Adayı Ahmet Tonguç,  İyi Parti  Yunusemre  Belediye Başkan Adayı Tufan Akan, Milliyetçi Hareket Partisi Şehzadeler Belediye Başkan Aday Adayı Nazmi Akçay,  Yeşilay Manisa Şube Başkanı Salih Fulcun  ve Cihan Gayrimenkul sahibi Cihan Can STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.
Fehmi Koçyiğit katılımın yoğun olduğunu söyledi ve katılımcılara teşekkür etti. Fehmi Koçyiğit "Ben 13 yaşından itibaren modayı takip eden ve giyinmeyi seven bir kişiyim. Çocukluk dönemimde benimde giyim mağazam  olması  hayalimdi. Bu güne nasipmiş. Bugün  Fehmi Koçyiğit Moda"isimli iş yerimizin açılışını gerçekleştirdik.
ÇOCUKLUK HAYALİM GERÇEK OLDU
Fehmi Koçyiğit Moda sahibi Fehmi Koçyiğit" bugün en mutlu günüm. Benim çocukluk  hayalim  olan ve kendi ismimi taşıyan Fehmi Koçyiğit Moda'nın açılışını gerçekleştirdik. Manisalılara hizmet vermekten mutlu olacağım. Manisalılar beni bu mutlu günde yalnız bırakmadı. Açılışımıza katılım yoğun oldu" dedi.
MANİSA'DA TANITIMINA KATKI SAĞLAYACAĞIZ
Fehmi Koçyiğit "   Şimdiki hayalim ise Fehmi Koçyiğit Moda'nın ismini  Türkiye'de duyuracağız.  Manisa'nın tanıtımına katkı sağlamış olacağız.  Manisa benim doğup doyduğum şehir. Manisa'ya katkımız olursa çok mutlu olacağım.  Allah yolumuzu açık etsin. " dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.