Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Manisalı erkek kuaförleri Antalya'da ödülle döndü

Manisalı erkek kuaförleri Ahmet Aktürk ve Kubilay Ertem Antalya’da düzenlenen Osman Balcı Masterclass Yarışmasında “Jüri mansiyon” ödülüne layık görüldü.

MANİSA-GENEL 1.11.2022 00:00:00 1146 0
Manisalı erkek kuaförleri Antalya

 

Manisa’nın tanınmış erkek kuaförleri olan Ahmet Aktürk ve Kubilay Ertem Antalya'da düzenlenen Osman Balcı Masterclass Yarışması'nda büyük başarıya imza attı. Aktürk ve Ertem, sergiledikleri saç tasarımlarıyla jürinin büyük beğenisini alarak “Jüri mansiyon” ödülünü kazandı. Aktürk ve Ertem, yarışmaya katılmaktan büyük mutluluk duyduklarını ve aldıkları ödülün kendilerini gururlandırdıklarını söyledi. Manisa Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Adem Şahin, Manisa’ya ödül getiren Ahmet Aktürk ve Kubilay Ertem’in Manisa’yı gururlandırdıklarını belirterek, kendilerini tebrik edip, bundan sonraki yarışmalarda da başarılar diledi.


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.