Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

MANİSALI BOKSÖRLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI'NA HAZIRLANIYOR

Disiplinli ve planlı çalışan sporcular hedefin Türkiye Şampiyonasında Manisa'nın ismini duyurmak olduğunu söyledi.

MANİSA -SPOR 12.10.2023 10:03:00 1511 0
MANİSALI BOKSÖRLER TÜRKİYE ŞAMPİYONASI


 

Geçtiğimiz yıl boks sporunda başarılara imza atan Aslan Spor Kulübü  yeni sezonda da  başarısını  devam ettirmek için  çalışmalarına başladı. 

 

Disiplinli ve planlı çalışan sporcular hedefin Türkiye Şampiyonasında Manisa'nın ismini duyurmak olduğunu söyledi.  

Aslan Spor Kulübü Başkanı ve boks antrenörü Yahya Aslan  bu sezonda iddialı olduklarını  sporcuları gece gündüz demeden Türkiye Şampiyonasına hazırladıklarını  söyledi. Boks antrenörü Yahya Aslan sözlerine şöyle devam etti;
"Aslan Spor Kulübü olarak geçen yıl yaptığımız başarılara yenilerini eklemek için şimdiden çalışmalara başladık. Geçen yıl hem okullar arasında hem de ferdi müsabakalarında sporcularımız Türkiye Şampiyonu Türkiye 2. ve Türkiye 3.  oldular  Avrupa da Manisa'yı  temsil ettiler. Bunun üstüne koyarak  gitmek istiyoruz. Şimdiki hedefimiz yeni yılda yapılacak olan Türkiye Şampiyonalarında  sporcularımız  tekrar başarılı olması için  çalışacağız. Sporcularımız elinden geleni yapıyorlar. Yeni yılda hedeflerimize ulaşıp hem ülke içinde hem ülke dışında Manisa'yı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Bizlere  her zaman destek olan Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk ve Şehzadeler Gençlik ve Spor Müdürü Erhan Özel'e teşekkür ederim" dedi.


Sporcu Eylem Ece Ünlü ise  Gecen yıl Erzurum’da düzenlenen Üst Minikler Erkekler ve Kadınlar Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında  1. oldum. Yeni yıl maç hazırlıklarına başladık. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Önümüzdeki sezonda Manisa'mızı yurt içinde ve yurt dışında iyi bir şekilde temsil etmek" dedi.
Sporcu  Ece Buruk ise "Geçen yıl   54 kg Türkiye 2.si oldu. Çalışmalara şimdiden başladım. Hedefim Avrupa da bayrağımızı dalgalandırmak. Çalışmalarımız planlı bir şekilde devam ediyor. Boks zor ama çalıştıktan sonra  çok zevkli bir spor. Karşılığını alabileceğimiz bir spor. Tüm herkesi boks sporu yapmaya davet ediyorum" dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.