Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Manisalı Üreticiler Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde

0

GÜNDEM 15.11.2016 14:41:29 949 0
Manisalı Üreticiler Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenen 'Milli Tarım Projesi' toplantısına Manisalı üreticilerde iştirak ettiler. 14.11.2016 tarihinde Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Milli Tarım Projesi toplantısına, Manisa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Metin Öztürk’ün önderliğinde; Ayşe Ekici, Sultan Uçtu, Meryem Yaşar, Serap Sarı, Zuhal Göztepe, Aykut Uyar, Mehmet Cebe, Halil Demirel ve Murat Ertürk’ten oluşan 9 kişilik çiftçi grubu katıldı.

Milli Tarım Projesinin işleyiş ve amaçlarının anlatıldığı toplantıda Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Başbakan Binali Yıldırım ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan üreticilere hitaben bir konuşma gerçekleştirdiler. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği toplantıda misafirler salon ve salon dışındaki dev ekranlardan programı takip ettiler.

Toplantı sonrasında görüşlerini aktaran Manisa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdür Vekili Metin Öztürk; “Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen Milli Tarım Projesi toplantısına, Bakanlığımızca sayısı belirtilen 9 kişilik çiftçi grubumuzla katılımımızı gerçekleştirdik. Burada ülkemizin 81 vilayetinden gelen çok sayıda üreticiyle birlikte Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından geliştirilerek uygulamaya sokulan “Milli Tarım Projesi” nin tanıtımını izledik. Türkiye'de tarım ve hayvancılığın geliştirilmesi konusundaki yapılan projeler bir hayli önem arz etmektedir.  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanımız Sayın Faruk Çelik’in vatandaşlarla paylaştığı “Milli Tarım Projesi”nin her türlü takdiri ve desteği hak ettiğinin altını çizmek istiyorum. Projenin vatanımıza ve milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

HABER MERKEZİ


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.