Bugün, 2 Haziran 2024 Pazar

MANİSALI SAMET AKÇA ATICILIKTA TÜRKİYE 3.SÜ OLDU

0

MANİSA -SPOR 13.02.2022 00:10:29 989 0
 MANİSALI SAMET AKÇA ATICILIKTA TÜRKİYE 3.SÜ OLDU

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atıcılık Poligonu'nda Antrenörler Çağrı Tangör ve Sekip Taner Bakal tarafından yürütülen para atıcılık çalışmaları meyvelerini vermeye devam ediyor. Bu çalışmalarda yer alan sporculardan Manisa İl Gençlikspor sporcusu Samet Akça, Ankara’da yapılan Para Atıcılık Havalı Ateşli Silahlar Türkiye Şampiyonası’nda 613.7 puanla R5 kategorisinde Türkiye 3.'sü oldu. Elde ettiği başarıyla Manisa'nın gururu olan Samet Akça, Milli Takım aday kadrosunda yer aldı. Sporcuyu ve antrenörlerini kutlayan Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, 'Hedefine inanıp azimle çalışarak Manisa'mıza madalya kazandıran Samet kardeşimizin Ay yıldızlı bayrağımızı uluslararası arenada da gururla temsil edeceğine inanıyorum. Gençlik ve Spor Bakanlığımız öncülüğünde engelli sporcularımıza yönelik yaptığımız proje ve çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Başarıların günden güne artması oldukça sevindirici. Amacımız daha çok engelli bireyimizi sporla buluşturmak.' dedi.
 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazar 34 ° / 17.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 36.4 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Salı 37.3 ° / 21.1 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.