Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

MANİSALI MİLLİ BOKS SPORCUSU GÖÇ 2022 ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR

0

SPOR 27.10.2021 10:29:49 1042 0
MANİSALI MİLLİ BOKS SPORCUSU GÖÇ 2022 ŞAMPİYONASINA HAZIRLANIYOR


Milli  Sporcu  Can Emir Göç hedefi 2022 yılında Manisa’yı en iyi şekilde temsil etmek  ve önce  Türkiye şampiyonası daha sonra uluslararası turnuvalarda başarıya imza atmak istiyor.
Milli  Boks Sporcusu Can Emir Göç yaptığı açıklamada 2022 yılında  Türkiye şampiyonası ve uluslararası turnuvalarda başarı elde etmek,  yarışmalarda zirvede olmak için günde 2 buçuk saat çalıştığına vurgu yaptı.  Milli  boks Sporcusu Can Emir Göç sözlerine şöyle devam etti;
 ”Şuan için 2022 yılında yapılacak olan ulusal ve uluslararası yarışmalara hazırlanıyoruz. Aslan Spor Kulübünde Antrenörüm Yahya  Aslan  ile birlikte çalışıyorum. Bir kez  daha antrenörüm Yahya  Aslan’a teşekkür ediyorum.   İnşallah yaptığımız başarıların derecelerin üzerine daha büyük başarılar koyacağız.  Yarışmaları kazanmak için  çalışacağız .  2022 yılında yarışmalarda zirvede olmak için elimizden geleni yapacağız.    Antrenörüm Yahya  Aslan   her zaman yanımda . bana  desteğini esirgemeyen eşime de  teşekkür ediyorum”  ifadelerini kullandı.

Son zamanlarda  Manisa’da başarısında sıkça söz ettiren Box Antrenörü Yahya Aslan   ise ”hedeflerimiz doğrultusunda 2022 yılında yapılacak şampiyonalara şuan yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Önümüzde kısa bir süre kaldı. İnşallah istediğimiz başarıyı yakalayacağız. Onun için yoğun bir tempoda antrenmanımızı sürdürüyoruz. Her gün ortalama 2 buçuk saat antrenmanımız var. Umarım Allah’ın izniyle de  Manisa’mıza güzel başarı ve güzel derece ile dönüş yapacağız. Sporcumuz  Can Emir Göç  2022’ de öncelikle Türkiye şampiyonası daha sonra uluslararası turnuvalarda hem amatörde hem profesyonelde yarışacak” şeklinde konuştu.
 

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.