Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

MANİSAGÜCÜ YENİ SEZON HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

Manisa 1.amatör küme takımlarından Manisagücü takımı sosyal medya hesabından yeni sezon ile ilgili olarak açıklama yaptı.

MANİSA-AMATÖR FUTBOL 16.07.2022 00:00:00 1436 0
MANİSAGÜCÜ YENİ SEZON HAKKINDA AÇIKLAMA YAPTI

 

 

 

Manisa 1.amatör küme takımlarından Manisagücü takımı sosyal medya hesabından yeni sezon ile ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:

MANİSA 1.AMATÖR KÜME 2022-2023 SEZONU HAKKINDA GÖRÜŞÜMÜZ

Manisa 1.amatör ligimizin gelecek sezonundaki yaz ve kış uygulamasının en kısa zamanda netleşmesi adına bu ayın sonuna kadar tüm 1. Amatör takımları ile toplantı yapıp grupların belirlenip  başlama tarihlerinin netlestirilmesi adına ve ( yaz-kış) uygulamasındaki karmaşayı ortadan kaldırarak tüm takımlarımızın ona göre plan yapıp yapılanmalarını yapmaları adına belli olmasını kulübümüz adına temenni ediyoruz

Ayrıca Gelecek sezon gurupların 8e indirilip guruplardaki takım sayısının fazlalastirilmasi konuşulurken bizim manisa askf yönetimine kulübümüz adına gelecek sezonda gruplarında 1.olan takımların direk sal ligine 2. Takımların ise playoff oynamalarının ve guruplardaki son 2 veya 3 sırayı alan takımların bir alt lige düşmesi daha doğru ve güzel bir uygulama olacağı konusunda görüş bildiriyoruz futbolun tüm paydaşlarına ve tüm takımlara sezon boyunca başarılar diliyoruz.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.