Bugün, 21 Mayıs 2024 Salı

MANİSAGÜCÜ SPOR KULÜBÜ KURULDU

1

SPOR 23.05.2019 15:26:57 2010 0
MANİSAGÜCÜ SPOR KULÜBÜ KURULDU
Manisa ve Türk futboluna uzun yıllar sayısız futbolcu yetiştiren Manisanın  emektar antrenörlerinden  İsmail Bedel, Manisagücü Spor Kulübü'nü kurdu. . Renkleri Siyah-Beyaz-Sarı olan Manisagücü Spor Kulübü'nün logosunda 'Ağlayan Kaya, Tarzan ve Üzüm' gibi şehre özgü simgeler bulunuyor. Manisagücü kurucu üyeleri ise 'İsmail Bedel, Nurettin Eyidoğan, Tuncay Darcan, Soner Yıldırım, Hüseyin Dalaş, Hasan Kurun, Ferhat Yılmaz.
 
BEDEL'ALT YAPIYA ÖNEM VERECEĞİZ'
'Güçlü birey, güçlü nesil ve güçlü sporcu' felsefesiyle yola çıktıklarını belirten Manisagücü Kurucu Başkanı İsmail Bedel, 'Kulübümüz altyapıya önem verecek. Önemli olan çocuğumuzu kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, iyi bir beden ve ruh gelişimi sağlamaktır. Bunun da en güzel yollarından biri de iyi ve güçlü bir spor eğitimidir. Onlara özellikle spor ahlakı kazandırmak istiyoruz. Yaz futbol okulu kayıtlarımızı Kültür Sitesi 2. Kattaki irtibat büromuzda başlattık. 2005-2012 doğumlu çocuklarımızı kursumuza bekliyoruz. Eski öğrencim Arda Erpolat hocamız kurs eğitimini verecek. Ayrıca servis imkanımız olacak. Manisagücü Spor Kulübü'nü örnek bir spor kulübü yapma adına elimizden gelen gayreti göstereceğiz' dedi.
Yenigün Gazetesi olarak biz de Manisagücü Spor Kulübüne başarılar dileriz.

Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: manisagucu-spor-kulubu-kuruldu
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli
  • Perşembe 29.3 ° / 15.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.