Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Manisa’da TDV Yaz Okulu sona erdi

Manisa İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve TDV Manisa Şubesi Gençlik Kolları koordinesinde 3 Temmuz’da başlayan TDV Yaz Okulu gerçekleşen kapanış töreni ile sona erdi.

MANİSA- EĞİTİM 25.08.2023 14:17:00 1764 0
Manisa’da TDV Yaz Okulu sona erdi

 

Manisa İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve TDV Manisa Şubesi Gençlik Kolları koordinesinde 3 Temmuz’da başlayan TDV Yaz Okulu gerçekleşen kapanış töreni ile sona erdi. 

 

Tarihi Bedesten Salonu’nda düzenlenen kapanış programında öğrenciler birbirinden güzel gösteriler gerçekleştirdi. 

Manisa İl Müftüsü Şükrü Kabukçu, 8 hafta süren Yaz Okulu’nun verimli bir şekilde tamamlanmasından dolayı mutlu olduklarını ifade etti.  Müftü Kabukçu bu yıl Yaz Kur’an kursları ve TDV Yaz Okulu vesilesiyle yaklaşık 41 bin öğrenciye eğitim verildiğini kaydederek camilerde ve Kur’an kurslarında dini bilgilerin yanında sosyal ve kültürel çeşitli etkinliklerin de düzenlendiğini söyledi. Yaz Kur'an kurslarına yaklaşık 41 bin öğrenci katıldı Manisa’da 3 Temmuz’da başlayan Yaz Kur’an kursları 11 Ağustos’ta tamamlanmıştı. 

TDV Yaz Okulu da 8 haftalık eğitimden sonra 25 Ağustos’ta sona erdi. Manisa İl Müftülüğü tarafından Tarihi Bedesten Salonu’nda TDV Yaz Okulu kapanış töreni gerçekleştirildi. Manisa genelinde 1372 kursta düzenlenen yaz Kur’an kurslarında bu yıl bin 978 öğretici tarafından 40 bin 947 öğrenciye eğitim verildi. Geçen yıl TDV Kadın Aile ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nde 140 öğrenci ile gerçekleştirilen Yaz Okulu bu yıl Şehitler Ortaokulu ve TDV Gençlik Merkezi’nde 20 sınıfta 360 öğrenci ile tamamlanmış oldu. Diyanet Gençlik Koordinatörlüğü ve Diyanet Spor Kulüpleri tarafından camilerde ve Kur’an kurslarında çocuklara yönelik çeşitli etkinlikler ve sportif faaliyetler düzenlediklerini ifade eden Müftü Kabukçu, “Yaz Kur’an Kurslarında ve TDV Yaz Okulu’nda emeği geçen tüm hocalarıma çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin gözlerinden öpüyorum, çocuklarını bize emanet eden siz anne babaları tebrik ediyorum. Yaz mevsiminin bütün rehavetine rağmen çocuklarımızın hem oyun hem de öğrenmeleri, verimli bir yaz dönemi geçirmelerini sağlayan, onlara hocalık yapan, evlatlarımızın gönüllerine dokunan 2 bin kişilik kocaman bir aile olduğumuz din gönüllüsü hocalarıma çok teşekkür ediyorum. 41 bin evladımızı camilere gönderen anne ve babalarına teşekkür ediyorum.  Şu an bu salonda olduğu gibi camilerimizi ve kurslarımızı coşkuyla dolduran siz sevgili yavrularımıza çok teşekkür ediyorum. Sadece yaz döneminde değil sizleri kış döneminde de okul sonraları Kur’an kurslarımıza ve camilerimize bekliyoruz” ifadelerini kullandı. Öğrencilerin sergiledikleri bir birinden güzel gösterilerin yer aldığı programda TDV Yaz Okulu sınıflar arası bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Programa il müftü yardımcıları, ilçe müftüleri, şube müdürleri, TDV Manisa Şubesi temsilcileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Manisa’ Okulu
  • Çarşamba 24.8 ° / 13.3 ° false
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.