Tarih: 01.04.2023 00:00

MANİSA'DA SIFIR ATIK ORMANI OLUŞTURULDU

Facebook Twitter Linked-in

 

 

Ayrıca Ayşe Hafsa Sultan Kredi Yurtlar Kurumunda misafir edilen çocuklar ziyaret edildi.

Manisa Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ilk olarak Manisa Orman İşletme Müdürlüğü işbirliği ile Şehzadeler ilçesinde bulunan Belenyenice mıntakısında 500 fidanlık Sıfır Atık Ormanı oluşturdu. 500 adet kara selvi fidanı dikildi. Fidan dikimine İl Müdürü Melih Melik Kara, Orman İşletme Müdürü Fatih Öztürk, müdürlük personeli katıldı.

Manisa Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Melih Melik Kara, “Cumhurbaşkanımızın sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan öncülüğünde hayata geçen Sıfır Atık kapsamında il müdürlüğü olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda 500 fidanlık Sıfır Atık Ormanı oluşturduk. Hep birlikte doğaya ve ormanlarımıza sahip çıkmalıyız” diye konuştu.

Uluslararası Sıfır Atık Günü kapsamında Manisa Hafsa Sultan Yurt Müdürlüğünde misafir ailelerin çocukları ile bir araya gelindi. Burada çocuklarla çeşitli oyunlar oynandı. Pamuk şeker dağıtıldı. Çocuklara moral verildi.

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —