Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Manisa'da Sanat Etkinliğine CHP'den Önemli İsimler Katılım Sağladı

Manisa'da Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği Manisa şubesi tarafından düzenlenen sanat etkinliğinde Manisalı Eğitimci - Yazar Tülay Duygulu Pırlant'ın kitapları imzalandı.

MANİSA-GENEL 15.10.2023 21:22:00 1428 0
Manisa

 

Manisa'da Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği Manisa şubesi tarafından düzenlenen sanat etkinliğinde Manisalı Eğitimci - Yazar Tülay Duygulu Pırlant'ın kitapları imzalandı. 

 

Düzenlen etkinlikte eğlence dolu anlar yaşanırken, Manisa  Cumhuriyet Halk Partisi'nden de önemli isimler katılım sağladı.

Uluslararası Aktivist Sanatçılar Birliği Manisa şubesi'nde gerçekleştirilen, Eğitimci - Yazar Tülay Duygulu Pırlant'ın kitaplarının imzalandığı ve şiirlerin okunup, Türkülerin söylendiği etkinlikte eğlence dolu anlar yaşandı. Pek çok Manisalı yazarların katıldığı aynı zamanda İzmir'den de konuk yazarların ağırlandığı sanat etkinliğinde Manisa Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yönetiminden pek çok kişi katıldı. Katılanlar arasında, Cumhuriyet Halk Partisi eski İl Başkanı Semih Balaban, CHP Yunusemre İlçe başkanı Heval Şahin Turan, CHP Şehzadeler ilçe başkanı Hakan Gürtunca'nın yanısıra Parti üyeleri de konuk olarak katılım sağladı. Öte yandan konuklar arasında Manisa Lisesi Müdürü  Ziya Çiçek'te konuklar arasında bulundu. Şair Aytekin Karapaça'nın moderatörlüğünü yaptığı ve sanatçı Cengiz Onurun sesiyle herkesi büyülediği sanat etkinliğinde birbirinden güzel şiirler ve Türküler söylendi. Uluslararası Aktivist Sanatçılar Manisa temsilcisi Ragıp Özcan konuklara katılımlarından dolayı teşekkür etti.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Çarşamba 24.8 ° / 13.3 ° false
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.