MANİSA'DA MESLEK LİSELERİ DEPREM BÖLGESİNE SEYYAR TUVALET ÜRETİYOR

Manisa’da meslek liseleri deprem bölgesindeki acil ihtiyaç malzemelerini üretiyor.

MANİSA-GENEL 17.02.2023 00:00:00 1354 0
MANİSA

 

 

Manisa’da Yunusemre Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğretmenler ve öğrenciler Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin etkili olduğu bölgede önemli bir ihtiyaç olan seyyar tuvalet üretimine geçti. Okul tatil olmasına rağmen üretilen seyyar tuvaletler tamamlandığında deprem bölgesine gönderilecek. Yunusemre İlçe Milli Eğitim Müdürü Yıldıray Demirtaş, atölyeyi ziyaret etti, okul yönetiminden bilgi aldı.

Demirtaş, “Meslek liselerimiz ilk günden beri deprem bölgesi için üretiyor. Soba, uyku tulumu yaptılar. Acil ihtiyaçlardan biri olan seyyar tuvalet üretimine de başladılar. Katkı sağlayan okullarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 


 

Başkan Balaban’dan Otostop Çeken Öğrencilere Sürpriz

Rektör Rana Kibar, ÜAK Yönetim Kurulu Üyeliğine Yeniden Seçildi

‘Adımla Manisa’ Projesinde En Çok Adım Atanlara Elektrikli Bisiklet Ödülü

Soma’da Zeytin Hasadı Şenliği: Başkan Okur’dan Birlik ve Bereket Mesajı

Turgutlu Belediyesi Kadın Basketbol Takımı İlk Deplasmanına Çıkıyor

Yunusemreli Güreşçi Hakim Beytullah Kalay Milli Takım Kampında

Manisa’da MANİFEST Bilim Şenliği 8 Ekim’de Başlıyor

Manisa’da Gastronomi Rönesansı: Dostlar Meclisi’nde Lezzet Buluşması

  • Cuma 25.4 ° / 13.3 ° Güneşli
  • Cumartesi 25.9 ° / 13.1 ° Güneşli
  • Pazar 28.4 ° / 15.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.