Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Manisa'da Lezzet Catering açıldı

Manisa’da iki genç girişimci Sadık Koçak ve Umut Aslan el ele verdi. Özel günlerin, açılışların, kokteylerin daha lezzetli olması amacıyla Lezzet Catering işyerini açtı.

MANİSA-GENEL 9.09.2023 20:49:00 1452 0
Manisa

 

Manisa’da iki genç girişimci Sadık Koçak ve Umut Aslan el ele verdi. Özel günlerin, açılışların, kokteylerin daha lezzetli olması amacıyla Lezzet Catering işyerini açtı.  

 

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi’nde (Kenan Evren Sanayi Sitesi) gerçekleşen açılışa Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Lokantacılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Akgül, Manisa Tarım ve Orman İl Müdürü Metin Öztürk, Müdür Yardımcısı Serdar Mersinli, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Bülent Kovancıoğlu, İyi Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Kavas ve Haşum Yener Bilir,  Türkiye Kent Konseyleri Denetim Kurulu Başkanı Ahmet Karadağ, aşçı Ali Taylan ve çok sayıda davetli katıldı. 

 

Okunan duanın ardından protokol üyeleri açılış kurdelesini keserek işyerini inceledi. Açılış için kurban kesildi. 
Sadık Koçak ve Umut Aslan, açılışa katılan herkese teşekkür ederek burasının 5 bin kişilik yemek kapasitesine sahip olduğunu ifade ederek, “Özel günlerde, açılışlarda en güzel lezzeti sunmak istiyoruz” dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Manisa' Lezzet Catering açıldı
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 24.8 ° / 13.3 ° false
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.