Manisa'da Kadir Gecesi dualarla idrak edildi

İslam dininde "Bin aydan daha hayırlı olduğu" kabul edilen Kadir Gecesi’nde Manisa'daki camiler doldu taştı.

MANİSA-GENEL 18.04.2023 20:52:00 1424 0
Manisa

 

 

 

 

Kentte, Saruhanbey, Hatuniye ve Tarihi Sultan Camileri başta olmak üzere tüm camilere akın eden vatandaşlar, Kadir Gecesi'ni idrak etmek için saf tuttu.

Manisa İl ve İlçe Müftülükleri tarafından düzenlenen Kadir Gecesi programlarında camileri dolduran vatandaşlar, yatsı ve teravih namazlarını kıldı, okunan Kur'an-ı Kerim, mevlit ve ilahileri dinledi. Yoğun ilgi nedeniyle camilere sığmayan cemaat cami avlularına serdikleri hasırlar ve seccadelerin üzerinde namaz kıldı.

Sahura kadar devam eden programların sonunda ziyarete açılan Sakal-ı Şerif'i görmek isteyen vatandaşlar, camide yoğunluk oluşturdu. Vatandaşlar, cam fanusta bulunan Sakal-ı Şerif'i ziyaret etmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Sakal-ı Şerif'in önünden sırayla geçen vatandaşlar, salavat getirip dua etti.

Cami çıkışlarında hayırseverler tarafından vatandaşlara şerbet, lokma ve simit ikram edildi.

 


 

Akhisar Belediyespor U14 Manisa Şampiyonu oldu

Turgutlu Belediyesi’nden kente estetik dokunuşlar

Turgutlu’da Okurluktan Yazarlığa Edebiyat Buluşması

Akhisar Belediyesi’nden 2 bin aileye Ramazan çeki

Yalçın Taşdemir, etkinlik sektörünün sıkıntılarını Mahmut Arıkan’a anlattı

Manisa Kahveciler Odası’nda yeni başkan Uğursalan

Gazeteciler Spil Dağı’nda stres attı

Başkan Hakan Şimşek’ten Ticaret Borsası’na ziyaret

Anahtar Kelimeler: Manisa' Kadir Gecesi dualarla idrak edildi
  • Çarşamba 1.4 ° / 0.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Perşembe 2.8 ° / -4.2 ° Hafif dondurucu yağmurlu
  • Cuma 2.4 ° / 1.4 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.