Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Manisa’da İyiliğe Gönüllü Kadınlar Buluşması

Manisa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Manisa Kadın Kolları tarafından “Gönüllerde Buluşalım, İyilikte Yarışalım” temasıyla “TDV Gönüllü Buluşması” düzenlendi.

16.12.2023 15:48:00 987 0
Manisa’da İyiliğe Gönüllü Kadınlar Buluşması

 

Manisa İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Manisa Kadın Kolları tarafından “Gönüllerde Buluşalım, İyilikte Yarışalım” temasıyla “TDV Gönüllü Buluşması” düzenlendi.

TDV Manisa Kadın Aile ve Gençlik Çalışmaları Merkezinde (KAGEM) gerçekleştirilen buluşmaya Manisalı hanımların ilgisi yoğun oldu.


TDV Manisa Şubesi tarafından organize edilen etkinlik, Kur'an'ı Kerim tilaveti ile başladı. TDV gönüllüleriyle tanışmak, kaynaşmak ve Manisa’da gerçekleştirilecek faaliyet ve projeler hakkında istişarelerde bulunmak amacıyla gerçekleştirilen
programda, TDV Manisa Kadın Kolları Temsilcisi Hayrunnisa Erdinçli vakfın faaliyetleri hakkında bilgi verdi.


“Yarım asırdır iyilik yolunda çalışmalar sürdüren Türkiye Diyanet Vakfı, gönüllülük çalışmaları vesilesiyle şehrimizde, ülkemizde ve yedi kıtada insanlığa hizmet etmeye devam ediyor” diyen Erdinçli, “Yüreğinde daha fazla iyilik yapma düşüncesi ve niyeti bulunan tüm gönül dostlarımıza bugüne kadar verdikleri destek için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

“Mavi yelekli" TDV gönüllülerinin yaptıkları hizmetlerle vatandaşlar tarafından "mavi melekler" olarak tanımlandığını kaydeden Erdinçli, “Gazze'de büyük sıkıntılar yaşayan müslüman kardeşlerimiz için düzenlediğimiz kermeste ve Filistin yararına el ele vererek ürettiğimiz karpuz figürlü anahtarlıklara verdiğiniz destek ve emekler için müteşekkiriz” ifadelerini kullandı.

Programda Manisa İl Müftülüğü Vaizleri Müzeyyen Kabukçu ve Havva Yavuz tarafından “Filistin ve Mescidi Aksa Bizim Neyimiz Olur?” konulu sunum gerçekleştirildi.

“Bizim için Mescid-i Haram, Mescid-i Nebevi ne kadar kıymetli ise Mescid-i Aksa da o kadar kıymetlidir” diyen İl Vaizi Kabukçu; Gazzedeki kardeşlerimiz için üzerimize düşeni yapmak hususunda, boykot ise boykot, dua ise dua ve elbette çocuklarımızı bilinçlendirme konusunda elimizden gelen gayreti göstermeyi tavsiye ediyorum. Bir gün hep birlikte özgürlüğüne kavuşmuş Mescidi Aksa’ya gitmek için duacıyım” diye konuştu.

Program Filistinli mazlumlar için yapılan dua ile sona erdi. Program sonunda tüm gönüllü hanımlara TDV Manisa Kadın Kolları tarafından çiçek takdim edildi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.