Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Manisa'da Halk Ozanları Gecesi düzenlenecek

Ardahanlılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği ve Şehzadeler Belediyesinin desteği ile Halk Ozanları Gecesi düzenleyecek.

MANİSA-GENEL 23.12.2022 10:55:00 925 0
Manisa

 

 

 

Manisa Ardahanlılar Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Orhan Dalbudak yaptığı açıklamada  şöyle dedi,

“Daha önceden planladığımız halk ozanları gecemizi 24 Aralık cumartesi günü manisa halkının katılımıyla geniş katılımlı olarak derneğimizin üyeleri başta olmak üzere düzenleyeceğiz. Çok zengin bir halk konser programımız var. Halk âşıklarımız âşıklar geleneğini bu programda bizim için canlandıracaklar. Umarım dernek üyelerimiz ile birlikte manisa halkımız çok mutlu olacak.

Tabikî bizim süregelen yıllık olan etkinliklerimiz var. Sonrasında Ardahan’ın kurtuluşu ve kaz gecemiz olacak daha sonra iftar yemeğimiz bahar şenliklerimiz süregelecek. Güzellikleri derneğimiz aracılığıyla derneğimiz aracılığıyla yaşayacağız hepinize teşekkür ediyorum.  Katılacak aşıklarımız ise ise “Osman feriyadi” “ ”Âşık yüksel Yıldızoğlu” “Aşık Adem Demir” “Azerbaycanlı aşık Peri” bunlar kendi branşlarında yetkili aşıklarımız. Ben daha önce izledim çok memnun kaldım umarım halkımızda memnun kalacaktır. 24 Aralık cumartesi günü bedesten nikâh salonu Şehzadeler adresinde olacak 19,30'da gerçekleştirecek. Etkinliğe  destek olan ve emeği geçenlere teşekkür ederim" dedi.


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

Anahtar Kelimeler: Manisa' Ozanları Gecesi düzenlenecek
  • Pazar 31.1 ° / 17.6 ° false
  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.