Bugün, 8 Mayıs 2024 Çarşamba

Manisa'da Geleneksel 2. İlahiyat Öğrencileri Buluşması Yapıldı

Manisa Celal Bayar Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğrenci Başkanı Furkan Yorğun'un düzenlemiş olduğu Gençlik Buluşmasına Yaklaşık 100 kişi katıldı.

MANİSA-GENEL 1.10.2022 00:00:00 1162 0
Manisa

 

Manisa Celal Bayar Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğrenci Başkanı Furkan Yorğun'un düzenlemiş olduğu Gençlik Buluşmasına Yaklaşık 100 kişi katıldı.

Açılış konuşmasını üniversite sorumlusu Furkan Yorgun yaptı.

Buluşmaya Manisa Gençlik İl Koordinatörü Mahmut Gözcü, Şehzadeler İlçe Gençlik Koordinatörü İbrahim Gözcü, Diyanet İmam Hatipler Spor Kulübü Başkanı Murat Emgener katıldı.

Selamlama konuşmasını yapan Manisa Müftülüğü İl Gençlik Koordinatörü Mahmut Gözcü konuşmasında gençlere "Enerji doluyuz, kapılarımız sizlere sonuna kadar açık.

Biz ve ekibimiz daima yanınızdayız burası sizin eviniz lütfen kendinizi gurbette hissetmeyiniz. Siz var oldukça sizlerle yürüyecek yolumuz var" diyerek aramıza yeni katılan genç öğrencilere hoş geldin dileklerini iletti.

Şehzadeler Gençlik Koordinatörü İbrahim Gözcü ise sözlerine "Ayrı ayrı memleketlerden Şehzadeler şehri güzel Manisa'mıza hoş geldiniz diyerek başladı.

İlahiyatlı olmanın ayrıcalığından bahsedip sizler geleceğin öğretmenleri ve profesörlerisiniz.

Bir şehri imar ederken nesli ihmal ederseniz, ihmal ettiğiniz nesil imar ettiğiniz şehri imha eder diyerek gelecek nesillerin ilim ahlak düzeyinin yüksek olması siz gelecek öğretmenlerin ve profesörlerin eline, diline ve kalemine bağlı olduğunu vurguladı ve Çanakkale,İstanbul ve Bilecik gezilerinden bahsederek tekrarının olacağını gençlere müjdeledi.

Manisa İl koordinatörüne ve ekibine katılımları için teşekkür ederek son verdi.

Ardından Manevi Danışman Aynur Yörük kısa bir sunum yapıp, kız öğrencilere hoşgeldiniz diyerek, biz her daima sizlerleyiz mesajını verdi.

Programın sonunda İlahiyat Fakültesi öğrenci başkanı ve Şehzadeler ilçe gençlik Koordinatör yardımcısı Furkan Yorgun; şu ana kadar yapılan projelerden ve aramıza yeni katılan arkadaşlarla beraber bu yıl yapılması planlanan projelerden bahsetti.

"Bizler artık son sınıftayız bu bir Bayrak yarışı bu çalışmalara azimle, gayretle devam etmek için aranızdan bazı arkadaşların bu bayrağı devralması gerekiyor" diyerek son verdi.

Son olarak öğrenci kardeşlerimizin öneri ve taleplerini dinledi ve Katılımları için öğrenci arkadaşlara teşekkür ederek konuşmalarına son verdi.

 

+7


MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli
  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false
  • Cuma 22.2 ° / 12.3 ° Şiddetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.