Bugün, 30 Nisan 2024 Salı

Manisa'da Engelsiz Hayat oyunu sergilendi

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği ile Mutluluk Özel İnsanlar Tiyatro Topluluğu işbirliği ile ‘Engelsiz Hayat’ oyunu sahnelendi.

MANİSA-GENEL 9.09.2023 20:20:00 1460 0

 

 

İş arayan vatandaşların iş ilanı veren özel şirketlerde yaşadığı sorunların ele alındığı Engelsiz Hayat oyunu, Yunusemre Millet Çarşısı Tiyatro Salonunda izleyici ile buluştu. Ancak oyunu başta yerel yöneticiler olmak üzere protokol üyelerinden hiç kimsenin katılmaması dikkat çekti. Manisa Esnaf Gençlik Spor Kadın futbol takımı da oyunu izledi. 
Oyunun konusu. Oyunda Selam ver borçlu çık şirketi işçi arar. Bunun için yalan haber gazetesine iş ilanı verir. Gazetedeki iş ilanını gören vatandaşlar ellerindeki gazeteyle şirkete gelir.  Ancak şirketin sekreteri her gelen kişiden patronun zamanı çok değerli olduğunu söyler ve 100 lira ister.  İş arayanlar bu duruma çok şaşırır. 100 lirayı verip patron Hurşit Bey ile görüşürler. Ancak şirket iş aramak için gelenlerden bir kişiyi alır, geri kalanları bahaneler bularak geri gönderir. Oyunda Sait Demir, Nurten İlgün, Sevim Yıldız Çeliker, Selattin Efe, Çiğdem Akar, Nurten Demir ve Fatma Özdemir yer aldı. 
Topluluğun kurulmasında büyük emekleri olan Nurten Demir, topluluğun gelişmesi için çalışmaya devam edeceklerini kaydetti. Oyunun yazan ve yönetmeni Kasım Demir, maalesef her zaman olduğu gibi yerel yöneticilerin, halkın gelmediğini belirterek salonun boş olduğunu söyledi, gelen izleyicilere teşekkür etti.  Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya,  Demir’e plaket takdim etti, Türk bayrağı hediye etti.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Manisa' Engelsiz Hayat oyunu sergilendi
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 24.8 ° / 13.3 ° false
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.