Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

MANİSA'DA DENETİMLİ ÇALIŞANLAR KAMUDA GÖREV ALMAYA BAŞLADI

Covid 19 tedbirleri kapsamında ara verilen kamuya yararına ücretsiz çalışma yükümlülüklerine 31 Temmuz itibariyle izin sürecinin sona ermesinin ardından yeniden başlandı.

MANİSA-GENEL 29.08.2023 09:26:00 931 0
MANİSA

 


 


 

Covid 19 tedbirleri kapsamında ara verilen kamuya yararına ücretsiz çalışma yükümlülüklerine 31 Temmuz itibariyle izin sürecinin sona ermesinin ardından yeniden başlandı. 

Yükümlünün ücretsiz olarak kamu kurumu veya kamu yararına hizmet veren bir kuruluşta, kurumun yürütmekte olduğu hizmete yardımcı işlerde çalıştırılarak toplumsal katılım ile yükümlünün iyileştirilmesini amaçlayan ve kamu düzeninin sağlanmasını esas alan bir yükümlülük olan kamuya yararlı bir işte ücretsiz çalıştırma yükümlülüğüyle yükümlünün kurallara uyma becerisi ve çalışma disiplini kazanması, başkalarının haklarına saygı göstermesi, zamanı planlaması, bir meslek edinerek kendi işini kurması veya bir iş edinmesi amaçlanıyor.

 

Manisa’da Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün yetkili olduğu Şehzadeler, Yunusemre ve Saruhanlı ilçelerinde kamuya yararlı çalışma yükümlülüğü belirlenen yükümlüler cezalarının belli bir kısmını toplum içinde geçirirken, temizlik, genel idare hizmetleri, bakım onarım ve çevre düzenlemesi iş kollarında kamunun ihtiyaç duyduğu işgücüne katkı sağlıyor. 

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nün denetim ve takibi altında gerçekleştirilen kamu hizmetinde günde 80 yükümlü her kurumda 4’er saat olmak üzere toplam 320 saat çalışıyor.
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.