Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

MANİSA'DA BİR İNSAN DAHA ENGELİNDEN KURTULDU

Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, bir ihtiyaç sahibinin daha engelini ortadan kaldırdıklarını söyledi.

MANİSA-GENEL 18.10.2023 13:46:00 1414 0
MANİSA

 


Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, hayırsever işadamı Müjdat Şaran'ın bağışladığı akülü aracı teslim ettikleri ihtiyaç sahibinin özgürlüğüne kavuşmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını söyledi.


Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, bir ihtiyaç sahibinin daha engelini ortadan kaldırdıklarını söyledi. AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç'ın yönlendirmesi ile Turgutlu'da hizmet veren hayırsever işadamı Müjdat Şaran'ın bağışladığı akülü aracı, Kırkağaç'ta ikamet eden ihtiyaç sahibine teslim ettiklerini belirten Başkan Yıldız, özgürlüğüne kavuşan engelli ile kendi duygu ve düşüncelerini şöyle anlattı: "Milletvekilimiz Sayın Arınç'ın vesilesiyle Turgutlu'nun sevilen hayırsever işadamı Müjdat Şaran kardeşimizden akülü araç bağışı aldık. Bağışçımız, vekilimizi çok sevdiğini, yol arkadaşı olduğunu belirterek bir mesajının yeterli olduğunu söyleyip akülü aracı bize gönderdi. Bize çok değerli bir destek verdi, Allah razı olsun. Manisa Milletvekilimiz Ahmet Mücahit Arınç vekilimiz, engelsiz yüreğinize sağlık, ihtiyaç sahibi amcamıza akülü arabasını bizzat bizimle gelerek teslim ettiniz. İyi ki varsınız, Allah başta Cumhurbaşkanımızdan razı olsun, sizi tekrar güzel bir göreve layık gördü, ne mutlu, temeli sağlam bir babanın evladısanız, Bülent Arınç bakanımızdan, Manisamızın abisinden Allah razı olsun, çok değerli bir Milletvekilimiz var, keşke daha önceden istanbul'da değil de Manisamızda vekil olsaydınız, daha çok hizmetler yapardık. STK dernek başkanı olarak ne mutlu bize, yine vekilimiz oldunuz, MKYK üyemiz oldunuz, göreviniz tekrar hayırlı olsun. Aracılığınızla bize bu bağışı yapan Müjdat Şeran kardeşimize de Allah daha güzel makamlar nasip etsin, İnşallah Turgutlu'ya belediye başkan adayı olarak da istiyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımıza da duyurmak isteriz, dernek başkanları olarak böyle değerlere ihtiyacımız var."


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: MANİSA' İNSAN ENGELİNDEN KURTULDU
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.