Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Manisa'da bir ilk, Şehit ve Gazi  Aileleri Destek Birimi kurulacak

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya ve yönetim kurulu üyeleri Manisa İl Sağlık Müdürü olarak yeni atanan Uzm. Dr. Erol Karaca'ya  hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

MANİSA-GENEL 13.10.2022 13:51:00 1245 0
Manisa

 

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya ve yönetim kurulu üyeleri Manisa İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erol Karaca'yı ziyaret  etti. Manisa İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erol Karaca Şehit Aileleri ve Gaziler ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Karaca " Manisa'nın 17 ilçesinde hastanelerimizde 'Şehit ve Gazi  Aileleri Destek Birimi' kuracağız.  Hastanelerimizde kurulacak olan bu birimimize  Şehit ve Gazi  Aileleri hastane içerisinde yaşadığı sıkıntıları   aktaracak. Şehit ve Gazi  Aileleri Destek Birimimiz sıkıntıyı çözecek veya yol gösterecek. Birimimiz en kısa sürede 17 ilçede  tüm hastanelerimizde hizmet vermeye başlayacaktır. Şehit ve Gazi  Ailelerimize Manisa'mıza  hayırlı olsun" dedi.

 

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya ise Manisa İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erol Karaca'ya kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti. Başkan Adnan Kaya  "Hastanelerde  çalışan  şehit yakını ve gazilerimiz var.  Çalışanlarımızın  sorunlarını görüştük. Ayrıca Manisa’da ilk defa 17 ilçemizde  hastanelerimizde Şehit ve Gazi  Aileleri Destek Birimi kurulacağı müjdesini  Manisa İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Erol Karaca'dan  aldık. Çok mutlu olduk. Tüm Şehit Aileleri ve Gaziler  adına il Müdürümüz Erol Karaca'ya teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

  • Pazar 20.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.