Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Manisa’da belediye işçisi bağımsız milletvekili adayı oldu

Manisa Şehzadeler Belediyesindeki görevinden istifa eden Nihat Durak, Manisa’dan Bağımsız Milletvekili Adaylığını duyurdu.

MANİSA-GENEL 3.04.2023 12:13:00 1574 0
Manisa’da belediye işçisi bağımsız milletvekili adayı oldu

 

 

Manisa Şehzadeler Belediyesindeki görevinden istifa eden Nihat Durak, Manisa’dan Bağımsız Milletvekili Adaylığını duyurdu. Ağrılı olan belediye işçisi Nihat Durak, milletvekili adaylığını ailesi ve dostlarının katılımıyla duyurdu
Manisa Bağımsız Milletvekili Adayı Nihat Durak, Vakıf İş Hanı içerisinde toplanan ailesi ve yakın dostlarının yoğun desteği altında Bağımsız milletvekilliği adaylığını duyurdu.Durak,uzun yıllar Şehzadeler Belediyesinde şirket çalışanı olarak santral operatörlüğünü üstleniyordu.49 Yaşındaki Durak, bağımsız milletvekili adaylığını dolayısıyla görevinden ayrıldığı belirtti.
Manisa’da  130 bin kişilik nüfusu ile ağırlığı olan Ağrılılar Dernek başkanı Serkan Özyolcu’da Durak’a destek vereceklerini belirtti.
  Hayatının her anının mücadele ile geçtiğini belirten Bağımsız Milletvekili adayı Durak; “İsmimi hiçbir kirli işte ve ittifakta duymayacaksınız. Hiç bir zaman şov yapmayacağım, gerçekçi olacağım.”

"HİÇ BİR ZAMAN ŞOV YAPMAYACAĞIM, GERÇEKÇİ OLACAĞIM "

14 Mayıs 2023 seçimlerinde ‘Sen, ben yok, biz varız’ sloganıyla adaylığını duyuran Durak; 
“Hiç bir zaman şov yapmayacağım, gerçekçi olacağım, tribünlerde değil gönüllerde olacağız” dedi.

“FAKİR GURABANIN NE ÇEKTİĞİNİ BİR BEN BİRDE BEN BİLİRİM. HAYATIM HER DAİM MÜCADELELERLE GEÇTİ”


Ailesi, dostları ve Manisalılarla yaptığı istişare sonucunda aday olmaya karar verdiklerini belirten Nihat Durak şu sözlere yer verdi;
 “Ben Manisa'nın evladı, her yaşını Şehzadeler şehri Manisa'da geçirmiş, çocukluk yıllarından iş hayatına ve de kamu kurum ve kuruluşlarında bu kentte görev almış, hizmet etmiş bir kardeşinizim. Fakir gurabanın ne çektiğini bir ben birde ben bilirim. hayatım her daim mücadelelerle geçti. Allah nasip eder de sizlere yüce mecliste hizmet etme şerefi verirse, bu kardeşinizin ismini hiçbir kirli işte ve ittifaklarda duymayacak ve anmayacaksınız. Bu ekonomik yükün altında günden güne ezilenlerin oylarına talibim.Beni bir evlatları,kardeşleri gibi görsünler”

NİHAT DURAK KİMDİR?

1974 yılında Manisa'da doğdu. Emekli bir baba ve ev hanımı bir annenin oğlu olan Durak, ilk öğrenimini Saruhanlı ilçesinde tamamladıktan sonra ailesiyle birlikte Manisa merkeze taşındı. Orta ve lise öğrenimini de Manisa'da tamamladı. Yaklaşık 17 yıl kamu kurum ve kuruluşlarında çalıştı. Nihat Durak, evli ve 4 çocuk babasıdır.

    Ahmet ÜNSAL/Manisa

 


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.