Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Manisa'da Aşure Günler Perşembe Pazarı'nda Devam Etti

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Muharrem ayı münasebetiyle gerçekleştirdiği geleneksel aşure günleri, Perşembe Pazarı'nda devam etti.

MANİSA-GENEL 25.08.2022 16:38:00 1101 0
Manisa

 

 

 

Manisa Büyükşehir Belediyesinin Muharrem ayı münasebetiyle gerçekleştirdiği geleneksel aşure günleri, Perşembe Pazarı'nda devam etti. Bolluk ve bereketin simgesi aşureyi kendi elleriyle vatandaşlara ikram eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapılan hayrın Allah katında kabul olmasını temenni etti.

 

Muharrem ayı vesilesiyle Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından, aşure hayrı gerçekleştirildi. Perşembe Pazarı'nda düzenlenen aşure hayrına Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, MHP İl Başkanı Murat Öner, Yunusemre İlçe Başkanı Cemal Kutlar, Şehzadeler İlçe Başkanı Şener Özten, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Mehmet Emin Çipiloğlu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Nazmi Akçay, Pazarcılar Odası Başkanı Destan Bulgay, Manisa Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Salih Karaağaç, Büyükşehir Belediyesi'nde görevli Daire Başkanları ile meclis üyeleri katıldı.

Aşure Hayrını Tekrar Gerçekleştirmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz

Aşure dağıtımı öncesinde eller semaya açılarak dualar edildi. Bolluk ve bereketin simgesi olan aşure dağıtımı öncesinde Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün de kısa bir konuşma yaptı. Başkan Ergün, "Geçtiğimiz 2 yıl içerisinde yapamadığımız aşure hayrını bu sene tekrar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yapılan hayırların Allah katında kabul olması en büyük dileğimizdir. Emeği geçen bütün kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu Türk Bayrağı altında sizlere hizmet etmek bizim en büyük amacımız" ifadelerini kullandı.

Bolluk ve Bereketin Simgesi Aşureleri Kendi Elleriyle İkram Etti

Perşembe Pazarı girişinde gerçekleştirilen aşure hayrına vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Aşure kazanının başına geçen Başkan Cengiz Ergün, vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikramında bulundu. Yapılan hayrın Allah katında kabul olmasını dileyen vatandaşlar da aşure hayrı nedeniyle Başkan Ergün'e teşekkürlerini ilettiler.

 

Ek küçük resmi

 

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

 

Ek küçük resmi

Ek küçük resmi

.docx


Türk Eğitim Sen Manisa Şubesinden öldürülen okul müdürü İbrahim Oktugan için eylem

BAŞKAN DURBAY ANNELER GÜNÜ KUTLAMALARINA KATILDI

Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

  • Pazartesi 31.9 ° / 17.2 ° Güneşli
  • Salı 32.9 ° / 15.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 33.6 ° / 17.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.