Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Manisa'da 4-6 Yaş Kur'an Kurslarında 10'ncu Yıl Sevinci

4-6 Yaş Kur'an kurslarında 10. yıl coşkusu yaşanıyor.

MANİSA- EĞİTİM 8.06.2023 11:52:00 817 0
Manisa

 

Diyanet İşleri Başkanlığınca 2013-2014 eğitim-öğretim yılında uygulamaya koyulan ve kısa sürede ülke geneline yayılan 4-6 Yaş Kur'an kurslarında 10. yıl coşkusu yaşanıyor.

Manisa il genelinde ilçe müftülükleri tarafından 4-6 Yaş Kur’an Kurslarının 10. Yılı dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Bu kapsamda Şehzadeler ve Yunusemre İlçe Müftülüklerinin Yunusemre Millet Çarşısı Konferans Salonunda düzenlediği 4-6 Yaş Kur’an Kursları Yıl Sonu ve 10’ncu Yıl Şenliğine veliler ve minik öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Programda sahne alan Tiyatrocu Hüseyin Goncagül ve ekibi ile öğrencilerin hazırladığı gösteriler büyük beğeni topladı.

Minik öğrenciler tarafından okunan Kur'an-ı Kerimin ardından programda konuşan Şehzadeler İlçe Müftüsü Adem Dobur ve Yunusemre İlçe Müftüsü Mehmet Nedim Bakır 4-6 yaş Kur’an Kurslarında kazanılan değerlerin önemine dikkat çekti. Bu yıl ülke genelinde 210 bin öğrencinin eğitim aldığı 4-6 yaş sınıflarının açılmasından bu yana 10 yıl geçtiği ve bu süre içerisinde 1 milyon civarında öğrencinin mezun edildiği dile getirildi.

Manisa’da 4-6 Yaş Kur’an Kurslarının açılmasında ve teşrifatında katkısı olan hayırseverler ile 4-6 yaş grubu öğrencilerin milli ve manevi değerlerle yetişmesinde büyük emeği olan Kur’an Kursu öğreticilerine ilçe müftülükleri tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Programa Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, İlçe Müftüleri, şube müdürleri, Kur’an Kursu öğreticileri, 4-6 yaş Kur’an kurslarında eğitimlerine devam eden ve mezun olan öğrenciler ile aileleri katıldı.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Manisa' - ' Kurslarında ' Sevinci
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.