Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Manisa’da 3527 motosiklet sürücüsü denetlendi

Manisa İl Jandarma komutanlığına bağlı ekipler tarafından 4 gün boyunca süren motosiklet denetimlerinde 301 motosiklet sürücüsü hakkında cezai işlem uygulanırken 69 motosiklet de trafikten men edildi.

MANİSA - ASAYİŞ 22.06.2022 09:13:00 913 0
Manisa’da  3527  motosiklet sürücüsü denetlendi

 

 

 

Manisa İl Jandarma komutanlığına bağlı ekipler tarafından 4 gün boyunca süren motosiklet denetimlerinde 301 motosiklet sürücüsü hakkında cezai işlem uygulanırken 69 motosiklet de trafikten men edildi.

Manisa İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Motosikletli Trafik Timleri (Hızır), Jandarma Motosikletli Asayiş Timleri (Huzur) ve Jandarma Trafik Tim Komutanlığı ekiplerinden oluşturulan ekiple 18-19-20-21 Haziran tarihlerinde 4 gün süreyle başta Yunusemre ve Turgutlu ilçeleri olmak üzere, tüm ilçelerde motosiklet ve motorlu bisikletlere yönelik denetim gerçekleştirildi. Yunusemre ve Turgutlu ilçeleri başta olmak üzere bütün ilçelerde ve mahallelerde seyir ve sabit denetim olarak gerçekleştirilen denetime 67 jandarma personeli katıldı.

Denetim sonucunda, 3 bin 527 motosiklet ve sürücüsü kontrol edilirken, 301 motosiklet sürücüsü hakkında cezai işlem uygulandı. 69 motosikletin trafikten men edildiği denetimlerde yakalama kaydı bulunan 1 motosiklet, çalıntı kaydı bulunan 1 motosiklet olmak üzere 2 motosiklet bulunurken, bakaya suçundan yakalama kaydı bulunan 1 şahsın da yakalandığı açıklandı.

 


Manisalı Şair Aytekin Karapaça'ya Edebiyat Dalında Bir Ödül'de Kocaeli'den Geldi

MODİFİYE TUTKUNLARI ORTAKÖY’DE BULUŞTU

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

  • Perşembe 26 ° / 14.1 ° false
  • Cuma 22.2 ° / 12.3 ° Şiddetli yağmurlu
  • Cumartesi 14.9 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.