Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Manisa’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

Manisa’da 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yılı büyük bir coşkuyla kutlandı.

MANİSA-GENEL 30.08.2023 12:06:00 1382 0
Manisa’da 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı

 

 

 

Komandolar gerçekleştirdikleri tüfekli gösterilerle bayram coşkusuna ayrı bir renk kattı. Manisa’da Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtı önünde düzenlenen çelenk sunma töreni düzenlendi. Törene Manisa Valisi Enver Ünlü,  AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Tamer Akkal, İyi Parti Manisa Milletvekili Şenol Sunat, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, Manisa Barosu Başkanı Ümit Rona, Yunusemre Kaymakamı Atilla Kantay, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, askeri erkan, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, vatandaşlar katıldı. 

Vali Enver Ünlü ve Başkan Ergün anıta çelenk sundu. Bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı okundu. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası ile Tugay Komutanlığı tarafından Fatih Sergi Salonunda Fotoğraf ve Silah Sergisi gerçekleşti. Protokol üyeleri sergideki eserleri inceledi. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Cumhuriyet Meydanı’nda lokma hayrı gerçekleştirdi. 

 

Vali Enver Ünlü, Başkan Ergün Milletvekilleri Akkal ve Şunat tebrikleri kabul etti. Hükümet Konağı önünde kutlama programı düzenlendi. Manisa Lisesi bando takımı işleğinde İstiklal Marşı okundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kutlama mesajı okundu. Öğrenciler tarafından şiirler okundu. 

Manisa 1. Komando Eğitim Tugay Komutanlığı ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı komandolar gerçekleştirdikleri tüfekli gösterilerle büyük beğeni topladı. Vali Enver, “Allah Türk komandosunun yardımcısı olsun” diyerek bayramlarını kutladı. 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı halk oyunları birer gösteri gerçekleştirdi. Ardından resmi geçit töreni gerçekleşti. Vatandaşlar ellerindeki Türk bayraklarıyla destek verdi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.