Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Manisa’da 23 Nisan coşkusu yaşandı

Manisa’da az katılımla gerçekleştirilen 23 Nisan coşkusunda ortaya çıkan renkli görüntüler karnavalı aratmadı

MANİSA-GENEL 23.04.2023 16:14:00 1221 0
Manisa’da 23 Nisan coşkusu yaşandı

 

 

 

Manisa'da da Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen törende İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikici, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu. Manisa’da az katılımla gerçekleştirilen 23 Nisan coşkusunda ortaya çıkan renkli görüntüler karnavalı aratmadı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yarın Manisa’da yapacağı mitingden dolayı kurulacak olan konuşma platformunun kurulması için Cumhuriyet alanında daraltılarak bayram kutlaması sağlandı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardında konuşan Dikici, milli mücadele ve Kurtuluş Savaşı ile şahlanan Türk milletinin zorlukların üstesinden nasıl gelineceğini tüm dünyaya gösterdiğini belirterek,

“Bugün gururla kutladığımız Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız, Gazi Mustafa Kemal'in gelecek geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza sevgi ve güvenini göstermektedir. Tüm öğrencilerimizi, evlatlarımızı birbirinden ayırmadan coşkuyla ve rengarenk görüntülerle bu güzel bayramı kutlamaktan büyük mutluluk duymaktayız. ”dedi.

Dikici'nin konuşmasının ardından öğrenciler halk oyunları ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı cimnastikçilerin yanı sıra bisikletçilerin gösterileri alkış toplarken, bazı bisikletçilerin düşmesine bayrama katılanlar alkışları ile moral vermeye çalıştı.

Törene, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul 1. Komando Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Sebahattin Kalkan, İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Palabıyık, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

 


 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Manisa’ Nisan coşkusu yaşandı
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.