Manisa’da Türk Kızılay ve Jandarma’dan Bilinçlendirme Çalışması

Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanlığı ile Manisa İl Jandarma Komutanlığı iş birliğiyle Muradiye Mahallesi’nde vatandaşlara yönelik bilinçlendirme çalışması gerçekleştirildi.

GÜNDEM 21.09.2025 23:39:04 223 0
Manisa’da Türk Kızılay ve Jandarma’dan Bilinçlendirme Çalışması

(MHA) - Etkinliğe katılan vatandaşlara; ilk yardım eğitimi, afetler ve korunma bilinci, iklim değişikliği, genel trafik kuralları, aile içi şiddetle mücadele, KADES uygulaması ve “Kadına El Kalkamaz” hakkında bilgiler faaliyeti gerçekleştirildi.
Eğitimlerin ardından Türk Kızılay ve jandarma personeli tarafından vatandaşlara bilgilendirici broşürler dağıtıldı.
Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanı Öner Gürsel, etkinliğe ilişkin yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Türk Kızılay olarak sadece afet dönemlerinde değil, toplumun her anında vatandaşlarımızın yanında olmaya gayret ediyoruz.
Manisa İl Jandarma Komutanlığımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz bu çalışmayla hem halkımızın afetlere karşı bilinç düzeyini artırmayı hem de toplumsal farkındalığı güçlendirmeyi amaçladık. Katılım gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Bin 440 Sentetik Ecza Ele Geçirildi

Şehit Reşit Oyit, Vefatının 34. Yılında Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyesi’nde “Yerel Devrim” Belgeseli Büyük İlgi Gördü

Manisa Dişhekimleri Odası’ndan Ekonomik Yük ve Çalışma Koşullarına Tepki

Manisa’da Skandal Nakil: “Deprem Mağduru” Gerekçesiyle Kendi Çocuğunu Nakletti!

Şehzadeler Belediyesi Hizmet Alanlarının Tabelalarını Yeniledi

Yaşar Artar: “Türk Milleti’nin Sessizliği Onay Değil, Biriken Öfkedir”

Yavuz Ağıralioğlu Manisa’da: “Anahtar Parti, Türkiye’ye nefes aldıracak”

  • Pazartesi 10.7 ° / 2 ° Güneşli
  • Salı 11.2 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 12.7 ° / 3.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.