Manisa'da Kaçak Alkol Operasyonu

0

BÖLGE 2.12.2016 16:08:59 992 0
Manisa

Manisa İl Jandarma Komutanlığı tarafından Manisa'nın Salihli ve Saruhanlı ilçesinde kaçak içki operasyonu düzenlendi. Kaçak alkollü içki üretimi ve ticareti ile mücadele kapsamında düzenlenen operasyonlarda, 7 bin 266 litre kaçak alkollü içki ele geçirildi. Operasyon kapsamında 1 kişi tutuklanırken, 7 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Manisa İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada il genelinde emniyet ve asayişin korunması, huzur ve güvenin artırılması, suçluların yakalanarak adli makamlara teslim edilmesi ve kaçakçılıkla etkin mücadele çalışmalarının kararlılıkla sürdürüleceği vurgusu yapıldı. (İHA)

Salihli’de Yeni Yol Grubu’ndan Birlik ve Beraberlik İftarı

CHP’li Tahmilci’den 12 Mart Mesajı

Katledilen Kadınların Yarım Kalan Düşleri Fidanlarla Yaşatıldı

Manisa Dostlar Meclisi İftar Sofrasında Buluştu

Manisa Kent Konseyi Projeler İçin Kolları Sıvadı

Manisa’da Otobüslere Emniyet Kemeri Denetimi: 5 Binden Fazla Yolcu Bilgilendirildi

Manisa’da Otobüslere Emniyet Kemeri Denetimi: 5 Binden Fazla Yolcu Bilgilendirildi

Akhisar’da Gençlik Kütüphanesi Projesinde Çalışmalar Başladı

Anahtar Kelimeler: manisada-kacak-alkol-operasyonu
  • Cumartesi 9 ° / 5.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 7.5 ° / 4.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 6.3 ° / 5 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.