Manisa’da İlk Satranç Turnuvasında Şampiyonlar Belli Oldu

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği 1. Satranç Turnuvası, 8, 10 ve 14 yaş kategorilerinde kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Üç kategoride dereceye giren genç sporcular ödüllerini törenle aldı.

SPOR 7.10.2025 20:51:42 27 0
Manisa’da İlk Satranç Turnuvasında Şampiyonlar Belli Oldu

         (MHA)      Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Satranç turnuvasında dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle verildi. 8 yaş ve altı, 10 yaş ve altı, 14 yaş ve altı olarak 3 kategori halinde yapılan yarışmada birinciler ödüllerini aldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi, genç sporcuları geleceğe hazırlamak, aldıkları ödüller ile motivasyonlarını sağlamak ve kötü alışkanlıklardan uzaklaştırmak için etkinliklerini sürdürüyor. Yapılan etkinliklere bir yenisini ekleyen Büyükşehir Belediyesi, 4-5 Ekim tarihlerinde satranç turnuvası düzenledi. Denizli, Uşak, Konya, Muğla, İzmir, İstanbul, Çanakkale ve Aydın gibi illerden gelen 168 sporcu Manisa Büyükşehir Belediyesi 1. Satranç Turnuvası’nda yarıştı. 8 yaş ve altı, 10 yaş ve altı, 14 yaş ve altı olarak 3 kategoride düzenlenen satranç yarışmasında dereceye kadın ve erkek sporculara ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi. 8 Yaş Kategorisi Dereceleri Erkeklerde Yaman Kurt birinci, Ege Böyükmedar ikinci, Kerem Acun ise üçüncü olarak ödülünü aldı. Kadınlar kategorisinde ise Deniz Erol birinci, Beril Keskin ikinci, Gülsima Turgut ise üçüncü oldu. 10 Yaş Kategorisi Dereceleri Erkeklerde Yusuf Emir Gümüş birinci, Dora Söbeli ikinci, Aybars Kavuşan ise üçüncü olarak ödülün sahibi oldu. Kadınlar da ise Zeynep Çoban birinci, Miray Orhan ikinci, İlbige Keçelioğlu üçüncü olarak yarışmada dereceye giren isimler arasında yer aldı. 14 Yaş Kategorisi Dereceleri Erkeklerde Bora Savran birinci, İsmail Aygen 2. Mustafa Kahrıman ise üçüncü olarak ödülünü aldı. Kadınlar kategorisinde ise Hatice Candan birinci, Elif Deniz ikinci ve Kübra Ecrin Akalan ise üçüncü olarak yarışmayı tamamladı. Yarışma sonunda kategorilerde dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle teslim edildi. Ödüller Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Olcak Ak Nalbant, Türkiye Satranç Federasyonu Eğitim Kurulu Başkanı Gürkan Aydeniz, Türkiye Satranç Federasyonu Eğitim Kurulu Üyesi Cihan Yıldırım, Manisa Büyükşehir Belediyespor Asbaşkanı Yusuf Köseli, Manisa Büyükşehir Belediyespor Genel Müdürü Alparslan Kaya, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Sosyal Projeler ve Gençlik Spor Şube Müdürü Müjde Günderen tarafından dereceye girenlere verildi.

Manisa’da İlk Satranç Turnuvasında Şampiyonlar Belli Oldu

Başkan Kayserili: “Akhisar’a Değer Katan Projeler Hızla Devam Ediyor”

Enerjisa Üretim’den MCBÜ’ye Temiz Enerji Desteği

MANİFEST Bilim Şenliği 8 Ekim’de Başlıyor

Manisa’da İRAP Zirvesi: “Afet Olmadan Riski Azaltacağız”

Manisa’da Eylül Ayında 134 Operasyon: 63 Tutuklama

Kerem Karay’dan Uludağ Maratonu’nda Gümüş Madalya

Yunusemre Belediyesi’nden Tarihi Film Gösterimi: “Zafer Yollarında” Yeniden İzleyiciyle Buluştu

  • Salı 25.4 ° / 13.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 24.8 ° / 14.5 ° Güneşli
  • Perşembe 19.1 ° / 10.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.