Bugün, 1 Mayıs 2024 Çarşamba

Manisa Yaz Okulu Öğrencileri Camide Yazarla Buluştu

Manisa İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Manisa Şubesi Gençlik Kolları tarafından Okur Yazar Buluşması programı düzenlendi.

MANİSA-GENEL 17.08.2023 12:04:00 1646 0
Manisa Yaz Okulu Öğrencileri Camide Yazarla Buluştu

 

Manisa İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Manisa Şubesi Gençlik Kolları tarafından Okur Yazar Buluşması programı düzenlendi.

Saruhanbey Camii'nde gerçekleştirilen etkileşimli söyleşi ve etkinlik programında çocuk edebiyatı alanında eserler kaleme alan Yazar Yaşar Koca çocuklarla buluştu.

TDV Yaz Okulu öğrencilerine yönelik gerçekleştirilen programda konuşan İl Müftüsü Şükrü Kabukçu; “Sevgili Çocuklar, öncelikle camimize hepiniz hoşgeldiniz. Camiler bizim ortak mekanlarımızdır. Biz camilerde sadece ibadet etmeyiz, aynı zamanda Kuran-ı Kerim’i okumak başta olmak üzere diğer bilgileri de öğreniriz. Camilerde arkadaşlarınızla birlikte güzel vakit geçirirken aynı zamanda büyüklerinizle birlikte ibadet etmeyi öğreniyorsunuz. Size emek veren hocalarınıza, bu programı hazırlayan Gençlik Koordinatörlüğü ekibine ve sizi bize emanet eden anne babalarınıza şükranlarımızı sunuyoruz. Rabbim sizi ve bütün evlatlarımızı dünya-ahiret göz aydınlığı olan hayırlı evlatlardan eylesin.” ifadelerini kullandı.

Programda Yazar Koca "Merak, ilmin kovasıdır." cümlesinden hareketle bilmeceli bir masal ile çocuklarla etkileşimli söyleşi gerçekleştirdi. Masalda geçen bilmecelerin cevaplarını bilen çocuklara yazarın imzalı kitaplarının hediye edilmesiyle devam eden program, eğlenceli oyunlarla sona erdi.


Programa İl Müftü Yardımcısı Sevinç Tepekaya, Yunusemre İlçe Müftüsü Ali Efe, Köprübaşı İlçe Müftüsü Ali Refik Demirel, Gençlik Koordinatörlüğü Ekibi ve TDV Yaz Okulu’nda eğitim gören 350 öğrenci katıldı.

Katkıları sebebi ile Yunusemre Belediye Başkanı Sayın Dr Mehmet Çerçiye teşekkür ederiz.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Çarşamba 24.8 ° / 13.3 ° false
  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.