Bugün, 6 Mayıs 2024 Pazartesi

Manisa Yaz Kur’an Kurslarında yıl sonu heyecanı

Manisa İl Müftüsü Kabukçu Hacı Mahir Camii Gençlik Merkezi Yaz Kur’an Kursları kapanış programında gençlerle buluştu

MANİSA-GENEL 10.08.2023 19:24:00 1259 0
Manisa Yaz Kur’an Kurslarında yıl sonu heyecanı

 

.

Diyanet İşleri Başkanlığınca bu yıl (2023) yurt genelindeki 90 bini aşkın cami, Kur’an kursu ve Gençlik Merkezinde düzenlenen Yaz Kur'an Kursları sona erdi.

İl ve ilçe müftülükleri koordinesinde 3 Temmuz-11 Ağustos 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilen kurslarda milyonlarca çocuk Kur’an’la buluştu, dini bilgiler öğrendi.

İl Müftüsü Şükrü Kabukçu Hacı Mahir Camii Gençlik Merkezi’nin düzenlemiş olduğu 2023 Yaz Kur’an Kursları kapanış programında öğrencilerle bir araya geldi.

Müftü Kabukçu; “Her yıl olduğu gibi bu yıl da milli ve manevi değerlerin aktarılmasının yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle de zenginleştirilmiş Yaz Kur'an Kurslarımızda geleceğimizin umudu yavrularımıza emek veren tüm hocalarımıza teşekkür ediyorum. Ama en büyük teşekkürü camilerimizi  cıvıl cıvıl varlıklarıyla süsleyen çocuklarımız hak ediyor. Onları sadece yaz döneminde değil okul dönemlerinde de ders sonraları camilerimize ve Kuran kurslarımıza bekliyoruz. Böylece yaz döneminde öğrendikleri bilgileri unutmayarak gelecek sene kaldıkları yerden daha kolay devam edebileceklerdir. Çocuklarını bize emanet eden ailelere teşekkür ediyor bu anlamda desteklerini bekliyoruz.” ifadelerini kullandı.


Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Tıp Fakültesi Tıp Eğitimi Kulübü tarafından Adli Vakalar Sempozyumu gerçekleştirildi

MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Anahtar Kelimeler: Manisa Kurslarında heyecanı
  • Pazartesi 23.6 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Salı 26.1 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Çarşamba 27.5 ° / 11.4 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.