Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Manisa Valisi Enver Ünlü, görevine resmen başladı

Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa’daki görevine resmen başladı.

MANİSA-GENEL 21.08.2023 12:47:00 1230 0
Manisa Valisi Enver Ünlü, görevine resmen başladı

 

Giresun Valisi iken Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Manisa’ya atanan Vali Enver Ünlü için kurum müdürleri karşılama, tanışma programı düzenlendi. 

 

Vali Enver Ünlü, Manisa Emniyet Müdür Fahri Aktaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, vali yardımcıları, kaymakamlar, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşları tarafından karşılandı. Vali Ünlü daha sonra Valilik makamında gazetecilere açıklamada bulundu.

Manisa Valisi Enver Ünlü, 9 Ağustos 2023 tarihinde yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Giresin ilimizden Manisa ilimize bulunmaktayım. Cumartesi günü saat 17’de resmi olarak Manisa Valiliği görevine başladım. Valilikte görevime başladıktan sonra Saruhanbey’i ziyaret ettim. Burayı Türk yurdu yapan Saruhanoğulları Beyliğinin kurucusu Saruhanbey’i ziyaret ettik. Daha sonra Saruhanlı ilçemizdeki şehidimiz Ege Süleyman kardeşimizin ailesini ziyaret ettik, onların gönüllerini aldık, baş sağlığı dileklerimizi ilettik” dedi. 
Manisa’nın önemli bir şehir, kadem şehir olduğunu kaydeden Vali Ünlü, “Tarımla sanayinin birlikte ve dengeli bir şekilde uyumlu bir şekilde Manisa, Ege Bölgesi’nin güzide bir şehri. Rektörümüzle görüştüğümüzde 45 bin öğrencisinin olduğunu öğrendiğimde bu beni çok mutlu etti. çok büyük ve köklü bir üniversite. Yine turizmde önemli potansiyeli olan bir şehrimiz Manisa’mız. İnşallah değerli meslektaşlarımla, kurum amirlerimizle beraber OSB’lerimizle odalarımızla, borsamızla, üniversitemizle, sivil toplum kuruluşlarımızla, basın mensuplarımızla beraber inşallah Manisa’mıza güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. Bu bir bayrak yarışıdır. Biz sayın Valimiz Yaşar Karadeniz’den aldığımız bu nöbeti inşallah daha ileriye götürüp Manisa’mızı çok daha iyi yerlere taşımayı hedefliyoruz. Mesai mefhumu gözetmeden çalışacağımızı, halkla hizmet hakka hizmet anlayışıyla hep birlikte çalışacağız. Manisalılardan destek bekliyoruz” dedi. 
Aile kurumunun çok önemli olduğunu ve bilerek bu kuruma saldırıların yapıldığını vurgulayan Vali Ünlü, “Aile kurumu bizim için çok önemli olduğu için aile kurumuna bilinçli bir şekilde saldırılar var. bu anlamda Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüze, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze, İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze bu konuda özel görevler düşüyor. İlgili vali yardımcımızla, kaymakamlarımızla beraber emniyet ve jandarmamızla özellikle aile kurumunu, gençlerimizi ve çocuklarımızı başta uyuşturucu olmak üzere her türlü kötü alışkanlıklardan ve şer odaklarının, kötü niyetli insanların ve şebekelerin planlı saldırılarından ve emellerinden kurtarmamız lazım. 

Bu en önemli konumuzdur. Çocuklarımızın sağlığı, geleceği bizim en büyük servetimiz, en büyük zenginliğimiz. Bu anlamda vatanına, milletine bağlı, manevi değerlerine bağlı moral değeri yüksek gençlik yetiştirmeliyiz. 

Ve Türkiye Cumhuriyetini ikinci yüzyılda Türkiye Yüzyılında onlara emanet etmeyi en önemli görev kabul ediyoruz.  Bu anlamda da herkesten başta ailelerimizden destek bekliyoruz. Hep birlikte Türk aile yapısını sağlam zeminler üzerine oturtup aile yapısını koruyup kollayacağız” diye konuştu.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.