Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Manisa Valiliği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Manisa Valiliği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

MANİSA-GENEL 22.04.2023 11:01:00 1142 0
Manisa Valiliği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

 

 

 

Manisa Valiliği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı,

23 Nisan 1920 tarihinin sadece Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışı değil aynı zamanda halkın yönetime tam anlamıyla hâkim olmasının ilk günü olması sebebiyle “ulusal egemenlik” açısından da önemli bir yeri vardır. 

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin ilk başkanı ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk o gün "Hâkimiyet bilâ kaydü şart milletindir” demek suretiyle millet egemenliğine dayanan bir demokrasi anlayışının temelini atarken, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza verdiği önemi ve duyduğu güvenin bir ifadesi olarak bu bayramı onlara armağan etmiştir.

Bu bayram çocuklarımız için şenlik, milletimiz için gurur günüdür. Çocuklarımız Türk Milleti’nin ve Devleti’nin geleceği, sevinci ve ümit kaynağıdır. Bizler de siz çocuklarımıza güveniyor ve onlara sunulan imkânları en iyi şekilde değerlendirerek, tarihimizden aldıkları özgüvenle büyük başarılara imza atacaklarına inanıyoruz. 

Ülkemizin dört bir yanında olduğu gibi çocuklarla birlikte 23 Nisan’ı kutlamanın coşkusunu yaşıyor; bu vesileyle yüce meclisimizin kuruluş yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyor; bu anlamlı günün ülkemiz ve dünya çocuklarına bayram olarak armağan edilmesini sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve kurucu mecliste görev yapan milletvekillerimizi şükranla ve rahmetle yad ediyorum. 

Ahmet YILMAZ -Manisa Vali Vekili


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.