Manisa ÜNİLİG Hentbol Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yaptı

Manisa’da yapılan ÜNİLİG Hentbol Bölgesel Lig Müsabakaları sona erdi.

MANİSA -SPOR 7.12.2023 01:22:00 4653 0
Manisa  ÜNİLİG Hentbol Bölgesel Lig Müsabakalarına ev sahipliği yaptı


 

 

 

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından Manisa’da düzenlenen ÜNİLİG Hentbol Bölgesel Ligi Müsabakaları sona erdi.
 

Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde Çok Amaçlı Spor Salonu'nda yapılan ÜNİLİG Hentbol Bölgesel Ligi Müsabakaları'na Manisa Celal Bayar Üniversitesi, İzmir Ege Üniversitesi, Yalova Üniversitesi ve Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi erkek hentbol takımları katıldı. Birbirinden çekişmeli geçen maçların ardından birinci Yalova Üniversitesi olurken, ikinci İzmir Ege Üniversitesi, üçüncü Manisa Celal Bayar Üniversitesi ve dördüncü Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi oldu. Dereceye giren takımlara madalya ve kupaları Celal Bayar Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Kadir Yıldız, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Kerim Kocabıyık ve Hentbol Manisa İl Temsilcisi Vahdet Yılmaz tarafından verildi.  
 


 

Emniyet Müdürü Fahri Aktaş’tan Örnek Kan Bağışı Seferberliği

Turgutlu’da deve güreşleri heyecanı başlıyor

Güzelyurt’ta kanalizasyon hattı yenileniyor

Muradiye’ye ücretsiz sağlık merkezi açıldı

Manisa’da kaçak atığa karşı temizlik seferberliği

MCBÜ’ye sağlıklı yaşamda örnek iş yeri belgesi

Manisa’da ücretsiz dil ve konuşma terapisi başladı

Manisa’da 30 bin fidan toprakla buluşuyor

  • Perşembe 11 ° / 6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 12.8 ° / 4.5 ° false
  • Cumartesi 15.7 ° / 5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.