Manisa TSO 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yılını büyük bir coşkuyla kutladı
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. Yılını büyük bir coşkuyla kutladı.
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, her yıl olduğu gibi bu yılda 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda çeşitli etkinlikler düzenledi. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Fatih Sergi Salonunda 30 Ağustos’a özel fotoğraf sergisi düzenledi. Protokol üyeleri fotoğraf sergisini büyük bir dikkatle takip etti. Ardından Cumhuriyet Meydanı’nda stant kurdu. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, Vali Enver Ünlü ve protokol üyelerini bu stantta ağırladı.
Üzüm suyu, üzüm şırası, şerbetli lokma ikram edildi. Manisa Ticaret ve Sanayi Odası, hem Cumhuriyet Meydanı’nda hem de Hükümet Konağa önünde vatandaşlara 2 bin adet şapka, 5 bin adet Atatürklü balon, 20 kilo yaş üzüm, kuru üzüm, 100 litre şıra dağıttı.
Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Yılmaz, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını rahmetle, saygıyla andı. Başkan Yılmaz, Manisa TSO olarak Atatürk’ün belirlediği hedefler doğrultusunda emin adımlarla yürüdüklerini kaydetti. Yılmaz, 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.
Salihli’de Yeni Yol Grubu’ndan Birlik ve Beraberlik İftarı
CHP’li Tahmilci’den 12 Mart Mesajı
Katledilen Kadınların Yarım Kalan Düşleri Fidanlarla Yaşatıldı
Manisa Dostlar Meclisi İftar Sofrasında Buluştu
Manisa Kent Konseyi Projeler İçin Kolları Sıvadı
Manisa’da Otobüslere Emniyet Kemeri Denetimi: 5 Binden Fazla Yolcu Bilgilendirildi
Manisa’da Otobüslere Emniyet Kemeri Denetimi: 5 Binden Fazla Yolcu Bilgilendirildi
Akhisar’da Gençlik Kütüphanesi Projesinde Çalışmalar Başladı
- Çarşamba 10.3 ° / 1.7 ° Güneşli
- Perşembe 11.3 ° / 4.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
- Cuma 4.9 ° / 4.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu


