Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Manisa Ticaret Borsası, yaş üzüm ve şıra dağıttı.

Manisa Ticaret Borsası, Türkiye’mizin en önemli stratejik ürünlerinden olan Sultaniye çekirdeksiz üzümünün daha fazla tanınması ve halk tarafından daha tüketilmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

MANİSA-GENEL 9.09.2023 14:40:00 1064 0
Manisa Ticaret Borsası,  yaş üzüm ve  şıra dağıttı.

 

 

Üzüme coğrafi işaret alan Manisa Ticaret Borsası, her yıl üzümle törenle düzenlerken, Manisa’nın düşman işgalinden kurtarılmasının yıldönümünde de vatandaşlara yaş ve kuru üzüm, şıra dağıtıyor. Manisa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılı etkinlikleri çerçevesinde Borsa tarafından Manisa Bağcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü’nün hasat ettiği üzümler ve enstitünün imal ettiği litrelerce üzüm şırası ve üzüm vatandaşlara ikram edildi. 

 

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda düzenlenen etkinlikte Şehzadeler Belediyesi Mehteran Takımı da konser verdi. Manisa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yılını kutladıklarını belirten Manisa Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, “Manisa için 8 Eylül’ün çok büyük bir anlamı var. Kurtuluşumuzun 101. yılını kutluyoruz. Burada hep beraber Manisa’nın bugüne vermiş olduğu değer çok önemli. Manisa Valimiz ve fener alayıyla beraber halkımızla buraya geldik. Biz de Manisa Ticaret Borsası olarak istedik ki her yıl bunu geleneksel hale getirelim. Bir taraftan Manisa’mızın Sultani çekirdeksiz kuru üzümünü hem yaş olarak halkımıza dağıtıyoruz. Bugün yine üzüm şırası ve kuru üzüm dağıtıyoruz. Bugünü ayrı bir şenlik havasında kutlamak istiyoruz. Bizim için mücadele veren ecdadımızı rahmetle anıyoruz. Mücadelelerinden dolayı müteşekkiriz. Manisa’mızın kurtuluşunun 101. yıl dönümü vatandaşlarımıza hayırlı olsun diliyoruz” dedi. Oldukça ilgi gören etkinlikte vatandaşlar şıra alabilmek için uzun kuyruklar oluşturdu. Başkan Sadık Özkasap, borsa personeli ve Manisa’nın yöresel kıyafetlerini giyen genç kızlar etkinlikte toplam 2,5 ton yaş üzüm ve 250 litre şıra dağıttı.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

Anahtar Kelimeler: Manisa Ticaret Borsası dağıttı.
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli
  • Salı 23.3 ° / 12.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.