Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Manisa TicaManisa TSO Türkiye Cumhuriyet’inin 100. Yılını büyük bir coşkuyla kutladı.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (Manisa TSO) Türkiye Cumhuriyet’inin 100. Yılını büyük bir coşkuyla kutladı.

MANİSA-GENEL 29.10.2023 15:19:00 1291 0
Manisa TicaManisa TSO Türkiye Cumhuriyet’inin 100. Yılını büyük bir coşkuyla kutladı.

 

 

Manisa TSO, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nı afişlerle donattı, stant açtı. Manisa Valiliği önünde düzenlenen kutlama töreninde vatandaşlara Türk bayrağı, balon ve şapka dağıttı. 
Tören bittikten sonra Manolya Meydanı karşısındaki alanda 10 bin adet Türk bayrağı, 10’ar bin adet Türk bayrağı, şapka, 10 bin paket kuru üzüm, şıra dağıttı. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve aziz şehitler anısına lokma hayrı gerçekleşti. Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi de standı ziyaret etti. 
 

100. YILDIR YOLUMUZU AYDINLATIYOR 


Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yılmaz, Cumhuriyet’in 100. Yılını kutladı. “Cumhuriyet bir meydan okumadır. Başarı öyküsüdür. Bütün dünyanın karşısında dimdik durmadır. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde bir milletin küllerinden yeniden doğuşudur. Unutmayalım ki; Cumhuriyet 100 yıldır yolumuzu aydınlatan bir ışıktır. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşlarının önderliğinde, milletimizin ortak iradesiyle hep beraber el ele gerçekleştirdiği kurtuluş mücadelesinin son noktası olan Cumhuriyet, bugün bizlere her zamankinden daha fazla güç ve azim vermektedir. Bizler bugün özgür ve çağdaş medeniyet seviyesine ulaşmak için mücadeleyi hiç bırakmamış bir milletin ‘Cumhur' olarak yeniden doğuşunun 100. Yılını kutluyoruz. Kurtuluş Savaşı askeri ve siyasi zaferlerle sonuçlanmış ve cumhuriyetle taçlanmış bir mücadeledir. 29 Ekim, inançlı ve kararlı bir ulusun, tam bağımsızlık mücadelesinin örnek bir ürünüdür. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir ilkesini, ekonomik zaferlerle taçlandırarak yarınlara taşıma azmi ve inancıyla yorulmadan yarınların büyük Türkiye’si için çalışmaya devam ediyoruz. Milletçe el birliği ve gönül birliğiyle çalışmayı sürdürürsek çok daha güçlü ve çok daha müreffeh bir ülke haline gelmemizin önünde hiçbir engel yoktur. Dün olduğu gibi bugün de iyi ve kötü günde bir arada olan milletimiz aştığı tüm zorluklarla ve karşısına çıkan engellerle yaptığı mücadelesiyle yarınlara emin ve kararlı adımlarla yürümeye devam etmektedir. 

Bu tarihi günde Cumhuriyetimizin Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bu toprakları kanlarıyla sulayarak bizlere vatan yapan aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi saygı ve minnetle anıyor; 100’üncü yılında yüce Milletimizin ve Manisalıların 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum” dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cumartesi 25.2 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Pazar 22.7 ° / 10.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 23.3 ° / 12.5 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.