Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Manisa Sokakları Fener Alayıyla Aydınlandı

Türk milletinin bağımsızlığına kavuşmasını simgeleyen 30 Ağustos Zafer Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Manisa’da da coşkuyla kutlandı

MANİSA-GENEL 31.08.2023 10:51:00 1388 0
Manisa Sokakları Fener Alayıyla Aydınlandı

 

Türk milletinin bağımsızlığına kavuşmasını simgeleyen 30 Ağustos Zafer Bayramı, tüm yurtta olduğu gibi Manisa’da da coşkuyla kutlandı. Sultan Camii’nden başlayarak, Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüyen Manisalılar, Türk Bayrakları ve Fenerlerle Manisa’yı aydınlattı. Manisalılar, söyledikleri marşlarla Zafer Bayramı coşkusunu doyasıya yaşadı.  
 


 

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yılı, gün boyu gerçekleştirilen etkinliklerle Manisa’da doyasıya kutlandı. Zafer Bayramı coşkusu, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen fener alayı ile de doruğa çıktı. Sultan Camii önünden başlayan fener alayı, Cumhuriyet Meydanı’na kadar devam etti. Fener alayına Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul, CBÜ Rektörü Prof. Dr Genel Sekreter Yardımcıları, MASKİ Genel Müdür Yardımcıları, Başkan Danışmanları, Daire Başkanları, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda Manisalı katıldı.  
 

Zafer Bayramı’nı Coşkuyla Kutladılar
 

Yürüyüş boyunca bando takımlarının seslendirdiği marşlara Manisalılar coşkuyla eşlik etti. Yürüyüşü evlerinin balkonlarından takip eden çok sayıda Manisalı da, yürüyüşe katılanları selamladı. Yüzlerce Manisalının Türk bayrakları ve meşalelerle yürüdüğü kortej, Cumhuriyet Meydanı’nda son buldu.
 


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Perşembe 24.1 ° / 12.6 ° Güneşli
  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.