MANİSA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DERNEĞİNDEN ŞEHİT GÖRECE’NİN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ

Şehit P.Uzm.Çvş. Ege Süleyman Görece için Mevlid-i Şerif okundu, dualar edildi. Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya şehidin ailesi ile yakından ilgilendi ve her zaman destek olacaklarını söyledi.

MANİSA-GENEL 22.09.2023 14:00:00 1528 0
MANİSA ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DERNEĞİNDEN ŞEHİT GÖRECE’NİN AİLESİNE TAZİYE ZİYARETİ



Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde 21 Temmuz 2023 tarihinde yaralanan  P.Uzm.Çvş. Ege Süleyman Görece, tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, 10 Ağustos 2023 tarihinde şehit olmuştu.  Manisa’nın Saruhanlı ilçesi  Çullugörece Mahallesine Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği üyeleri taziye ziyaretinde  bulundu. 

Şehit P.Uzm.Çvş. Ege Süleyman Görece için Mevlid-i Şerif okundu, dualar edildi. Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği  Başkanı Adnan Kaya şehidin ailesi ile yakından ilgilendi ve her zaman destek olacaklarını söyledi. 

Başkan Adnan Kaya ” Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde 21 Temmuz’da yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit olan 25 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Süleyman Ege Görece’nin  annesi Nilüfer Görece, baba Sefer Görece, kardeşleri ve akrabalarına taziye ziyaretinde bulunduk. Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği üyeleri olarak 45 kişi ile bugün bu acıyı paylaşmak için buradayız. Piyade Uzman Çavuş Ege Süleyman Görece için Mevlid-i Şerif okuduk, dualar ettik. Bizler her zaman dernek olarak ailemizin yanındayız. Şehit Aileleri ve Gaziler Derneğimize  ulaşım desteği sağlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Hüseyin Üstün’e teşekkür ederim” dedi.

Turgutlu Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Türkoğlu Spor’u 3-0 Mağlup Etti

Manisa’da Uyuşturucu Operasyonu: 2 Bin 440 Sentetik Ecza Ele Geçirildi

Şehit Reşit Oyit, Vefatının 34. Yılında Dualarla Anıldı

Turgutlu Belediyesi’nde “Yerel Devrim” Belgeseli Büyük İlgi Gördü

Manisa Dişhekimleri Odası’ndan Ekonomik Yük ve Çalışma Koşullarına Tepki

Manisa’da Skandal Nakil: “Deprem Mağduru” Gerekçesiyle Kendi Çocuğunu Nakletti!

Şehzadeler Belediyesi Hizmet Alanlarının Tabelalarını Yeniledi

Yaşar Artar: “Türk Milleti’nin Sessizliği Onay Değil, Biriken Öfkedir”

  • Pazartesi 10.7 ° / 2 ° Güneşli
  • Salı 11.2 ° / 2.6 ° Güneşli
  • Çarşamba 12.7 ° / 3.3 ° Güneşli

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.