Bugün, 3 Mayıs 2024 Cuma

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'nden Manisa il Emniyet Müdürü Mesut Gezer'e ziyaret

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya ve Yönetim Kurulu Üyeleri Manisa il Emniyet Müdürü Mesut Gezer'i ziyaret etti.

MANİSA-GENEL 13.06.2023 16:32:00 1859 0
Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği  Başkanı Adnan Kaya ve  Yönetim Kurulu Üyeleri Manisa il Emniyet Müdürü  Mesut Gezer'i  ziyaret etti. 

 

Manisa İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer, Şehit Aileleri ve Gazileri ağırlamaktan onur ve gurur duyduklarını ifade ettiler. Emniyet Müdürü Mesut Gezer 
"Her zaman Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz'in yanındayız.Emniyet Müdürlüğü binası sizlerin evi ve ocağıdır.Her zaman ihtiyaçlarınız olduğunda Emniyet Müdürlüğü emrinizdedir"diyerek ziyaretimizden duydukları memnuniyetlerini dile getirdi.

Manisa Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya ise Manisa İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer ve ekibine teşekkür etti.  Başkan  Adnan Kaya " sayın Manisa İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer Manisa'da ki görevinde başarılar dileriz. Bugün müdürümüze bir ziyaret gerçekleştirdik. Derneğimiz hakkında kısa bilgiler verdik. Bizleri misafir ettiği için  Manisa İl Emniyet Müdürümüz  Mesut Gezer'e teşekkür ederiz dedi.


MUHTARLARLA BULUŞAN BALABAN: ‘SORUNLARI ORTAK ÇÖZECEĞİZ’

YUNUSEMRE'DE ÇOCUKLARDAN 23 NİSAN'A ÖZEL FUTBOL RESİTALİ

CHP Manisa örgütünden alternatif kortej yürüyüşü

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

Maski 2 ton suyu 1 tl. Yaptı

Manisa Gazeteciler Cemiyet’inden ilk kutlama ziyareti Balaban’a oldu

BAŞKAN BALABAN YUNUSEMRE'NİN U16'LARINI AĞIRLADI

Manisalı İrem Öncü'ye Milli Gurur

  • Cuma 25 ° / 12.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 18.2 ° / 12.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.